zondag 30 april 2023

Amsterdam demonstreert voor de Vrede : 'Niet onze oorlog' "geen wapens voor vrede"

Anti Kriegs Demo 30.4.2023 Amsterdam

Demonstratie voor vrede vandaag op de Dam in Amsterdam tegen wapenleveranties aan Oekraïne en voor vredesbesprekingen. 

OOk in Duitsland zjjn grote demonstraties voor de vrede. 'Niet onze oorlog' en "geen wapens" : in Berlijn zijn tienduizenden mensen de straat op gegaan om te demonstreren tegen de oorlog in Oekraïne. De demonstranten zijn tegen wapenleveranties aan Oekraïne en voor vredesonderhandelingen en vrede. 

Op de website van de initiatiefnemers zijn tot en met vanmorgen 640.000 steunbetuigingen geregistreerd. Wagenknecht en Schwarzer zeggen 'onderhandelingen en geen tanks' te willen.  Het belangrijkste is om 'het vreselijke leed van het sterven in Oekraïne' te stoppen omdat wapens sturen naar Oekraïne enkel de kans op een nucleaire wereldoorlog vergroot, en geen militaire overwinning brengt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam