zaterdag 5 februari 2022

Elite partijen te amsterdam verliezen veel raadszetels

Amsterdam Nieuws


Wie had dat gedacht.?  De Republikeinen zijn zoals FVD / Lijst Chan/ De Feestpartij/ en o.a. LEF - Voor de nieuwe generatie,  met ontelbaar veel anderen fantastisch goed bezig met een enorme omwenteling ten goede van heel ons land.

Amsterdammers zijn het helemaal zat met de reguliere kliek d66/vvd/gl/ met kopstukken zoals Frenske Halsema en Groot-Waswijf en Kukenheim(d66) en met  Rutte, Paternotte enzovoorts die als een afgerichte roedel tekkels met Rosenmuller, en Frenz Timmermans de hielen likken van Claus Swab en het Huis van Nassauwe  en daardoor stad en land gigantisch schaden door vriendjespolitiek en extreem wanbeleid zoals het schenden van de grondwet, de code van neurenberg en  tenenkrommende ziekmakende kwakzalver praktijken.

Stemwijs: Stem bij de komende verkiezingen niet op een kletskous leugen kartelpartij zoals  vvd cda cu d66 pvda/  en ook niet  op de muffe kliek  GL/Volt/ JA21 en stem vooral al helemaal niet op de stiekemerd Omtzigt( wroetmol) want dat is zeer slecht voor Nederland en voor alle Raden. 

Republikeinen groeien fors in aantal 

Stem op kleine eerzame partijen voor democratie, uw rechten en voor de broodnodige redding en beterschap! 

Halsema onder vuur

Fvd wint fors aan terrein, zie ook voor meer informatie >>> FVD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam