dinsdag 8 februari 2022

teken de petitie voor het behoud van kinderhartchirurgie UMCG

Ruttes  kliek kwakzalvers is de oorzaak van onnoemelijk veel ellende

De geplande sluiting van de (kinder)hartchirurgie van het UMC Groningen is een vreselijke misdaad van Rutte/ de Jonge/Kuipers omdat zieke kinderen en volwassen hartpatiƫnten dan geen levensreddende zorg meer krijgen in Noord-Nederland! De regering dient de zorg op te schalen en niet af te breken!



De sluiting van de afdeling voor kinderhartchirurgie in het UMCG gaat een 'hoop nare gevolgen' hebben voor kinderen en hun gezinnen in Noord-Nederland. Niet alleen voor kinderen met een hartafwijking, maar ook voor andere kinderen die acute, specialistische zorg nodig hebben. Dat stelt professor doctor Rolf Berger, kindercardioloog in het Groningse ziekenhuis. 

 

Teken de petitie >>> Behoud het UMCG (kind)hartcentrum

https://petities.nl/petitions/behoud-het-umcg-kind-hartcentrum?locale=nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam