woensdag 14 februari 2024

Europa in gevaar door zombiedrugs - Halsema wil cocaine reguleren

Burgemeester Halsema, 

Zij is voor een progressief links beleid, en zij wil "cocaine" decriminaliseren/legaliseren/reguleren/ en kosten besparen op oa handhaving/politie , maar als er minder handhaving is wat dan? 

Halsema wil cocaïne legaliseren:


Amsterdammers reageren op de plannen van Halsema: 

"Weet je waar ik zo bang voor ben? dan gaan de dealers ook nog meer andere drugs verkopen zoals de vreselijke zombiedrugs en wat dan?"

"Zedendelicten, roofovervallen, velen doen het onder invloed van drugs. Halsema s plan leidt denk ik tot meer drugsgebruik, andere drugs, meer criminaliteit en daar denkt ze niet aan, ze doet alsof het stoppen van controleren op cocaine en reguleren, kostenbesparend en beter en goed is, maar dan zijn er zoals zij denkt minder handhavers nodig, en de dealers gaan dan lekker hun gang met een pakket aan drugs op zak en dat is levensgevaarlijk" 

 "Het plan van Halsema is niet realiseerbaar,en het gaat in tegen onze grondwet"

"Drugsdealers verkopen cocaine, heroine, meth, xtc en zombie drugs, wat Halsema wil,leidt tot meer drugsaanbod, de komst van veel gebruikers uit andere landen en steden naar amsterdam, ze verkopen dan van alles zoals zombie drugs, dat leidt tot meer verslaafden, meer infectie zieken, doden, meer overvallen, geweld, plofkraken, een niet te overziene ellende" 

"Halsema is vreselijk eigenwijs, ondeskundig en naief, zie het links progressieve beleid, dat heeft zoals is gebleken in tal van landen zoals Amerika geleid tot een nationale crisis van ongekende proporties" 

"Heel veel Amerikaanse steden zijn helemaal kapot door drugs, doordat de overheid er niks tegen ondernam, ze deden in de linkse democraten staten met name  vrijwel niets tegen  de kartels de dealers, steeds weer was het devies alles maar ontkennen, wegkijken, critici uitmaken voor racist en nazie etc, decriminaliseren en gedogen, daardoor zijn ontelbaar veel mensen overleden, miljoenen mensen dolen als zombies door de steden, heel veel mensen hebben agv de drugspuiten infecties en necrose, velen kunnen niet terecht in de overvolle ziekenhuizen, als zij daar al geraken en er een plekje is, blijkt veelal dat ledematen moeten worden geamputeerd om hun leven te  redden, het is werkelijk afschuwelijk.

Amerika in Crisis  -  Europa in Groot Gevaar

Het Witte Huis waarschuwde in 2023 pas, en veel te laat voor de drug, die een "verwoestende impact op de samenleving heeft. Het betreft xylazine,  waar steeds meer Amerikanen verslaafd aan raken.

Het middel, dat ook bekendstaat als de zombie drug of tranq (afkorting van 'tranquillizer'), is nóg verslavender dan andere middelen .  Verslaafden gebruiken vaak een dodelijke mix van fenthanyl en oa xylazine.

Als gevolg van het progressieve wegkijk en gedoog beleid van de regering overleden elk jaar minstens 120 000 amerikanen agv drugs, en  en nog meer mensen  agv drugs gerelateerd vuurwapengeweld. Er komen steeds meer verslaafden bij, de zorgsector is  met name wegens barrack obama's vreselijk mislukte obamacare totaal overbelast, het is een nationale nood crisis. 

Miljoenen Amerikanen leven op straat en dolen wezenloos rond met necrose/ afstervende organen en ledematen, ontelbaar veel mensen moesten worden geamputeerd en zijn voor het leven gehandicapt.

Halsema en haar zogenaamde progressieve linkse kringen weten heus wel dat naast cocaine, allerlei erg akelige en gevaarlijke drugs verkocht worden zoals meth, crack, heroine, en de zwaar verslavende zombie drugs zoals flakka, xyzaline en fenthanyl en dan wil Halsema cocaine zoals zij zegt gaan decriminaliseren? reguleren?

Het is glashelder dat het plan van Halsema en haar progressieve kring gekkenwerk is, want hun plan betekent veel minder preventie/handhaving in algehele zin, en dan is het hek van de dam en dat leidt tot een nationale nood crisis zoals in Amerika 

Europa in Groot Gevaar

In Europese steden  duiken de zombiedrugs op als een regelrechte pandemie plaag, het begint met enkele tientallen gebruikers en binnen korte tijd zijn het er al tienduizenden en dan gaat het steeds erger worden net zoals in Amerika,  waar vele miljoenen en steeds meer mensen verslaafd raken en steeds meer mensen komen te overlijden door het gebruik van de zombiedrugs 

Wat moet er dan gebeuren? 

a een goed georganiseerde nationale preventie, een verplichte maandelijkse op feiten/ (de waarheid) gebaseerde voorlichting in alle steden en op alle scholen en via NPO, en geen valse propaganda leugens dat het allemaal best wel meevalt. 

b media,  valse linkse propaganda programma's zoals "slikken en spuiten" en ingehuurde liegende zogenaamde "ervaring deskundigen" die levensgevaarlijke (zombie) drugs als relatief onschuldig presenteren, of aanprijzen dient men aan te klagen en te berechten tot celstraf en een forse hoofdelijke boete

c meer handhaving, meer mensen inzetten bij de recherche en geen slappe maar een daadkrachtige, hardere aanpak van georganiseerde pedofielen netwerken/drugskartels etc

d herziening van het jeugdrecht ( wegens toenemend vuurwapen/drugs gerelateerd/steekgeweld door jongeren/bendes) naar volwassenen recht, hogere straffen, afschaffen van taakstraffen en van vroegtijdige vrijlating/ weekendverlof voor oa TBS-ers/ pedofielen/harddrug/ heroine fenthhanyl/zombie-drugdealers etc

e  investeren in research/ medisch onderzoek naar levensreddende middelen tegen oa. de vleesetende Z drugs

f  het sterk verbeteren van de huidige te kort schietende hulpverlening aan slachtoffers

 

Zombie drugs ? Bestudeer de documentaires en waarschuw iedereen !. 

 


The flesh-eating Z drugs killing America | 7NEWS

Philadelphiaa Horror Zombie Drugs City

Seatle is dying cause of the democratic nazi left policy



Progressief links beleid vernietigde cultuur/economie/ steden/ het leven van miljoenen mensen




 

Pow Nieuws, met een  niet bepaald op de hoogte zijnde preventie-deskundige



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam