dinsdag 1 augustus 2023

Amsterdam demonstreert voor de Vrede-

Beelden van de demonstratie voor vrede afgelopen zondag in Amsterdam!!πŸ‘ NEE tegen oorlog!!! Geen wapens voor Oekraiene !!!


Samen voor Nederland is een samenwerkingsverband van meerdere organisaties en partijen. 

Wil je zelf aansluiten als organisatie of groep? Meld je dan aan: Aanmelden Organisatie Bij SVN


Museumplein Amsterdam first Demo of 2023

Samen voor Nederland staat voor verbinding, (keuze) vrijheid, vrijheid van meningsuiting en het beschermen van onze grondrechten. Wij maken op een geweldloze manier gebruik van ons grondrecht om te demonstreren tegen het, in onze ogen, falende en onrechtmatige beleid van de overheid. Samen voor Nederland is een beweging waarbij iedereen welkom is en zich welkom kan voelen met als uitgangspunt de kernwaarden van Art.1 van onze grondwet. Een beweging waarbij tientallen partijen met een grote diversiteit aan achtergronden aangesloten zijn die allen tezamen hun krachten bundelen. Met elkaar, voor elkaar, Samen voor Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam