woensdag 22 maart 2023

PETITIE | Stop de seksualisering van jonge kinderen - STOP de pedo wokeDe seksualisering van jonge kinderen is fout en moet stoppen. Het promoten van geslachtsoperaties moet stoppen. En de sluipende normalisering van pedofilie moet ook stoppen.


Bij de kringen van Rutte/demmink/ het openbaar ministerie en oa ook bij D66 smerige pedofielen die allemaal een veel te lage straf kregen. Volg het nieuws over de pedofielen bij Ruttes kartel.

Rutte gaat volgens tal van berichten om met een aantal beruchte pedofielen
Haal woke uit het klaslokaal. Teken onze petitie:https://fvd.nl/petities/haal-woke-uit-het-klaslokaal

 

Raisa Blommestijn @rblommestijn Stop seksualisering en indoctrinatie van kinderen onder het mom van “lekker jezelf zijn” en diversiteit. Dit is niets anders dan een giftige ideologie. #lentekriebelsBisschop (SGP) is helemaal KLAAR met de Woke-indoctrinatie van kinderen! Pedofielen VVD & D66 praten het goed!


 

 

De Rutger Stichting wordt gerund door Marieke vd Plas. Zij is de partner van Sander Dekker van de VVD  die voor pedofilie is
 
Rutgers Stichting is uitvoerder van de SDG 2030 Agenda. #WEFagenda Wordt o.a. gesteund door de Postcodeloterij. #WEFpuppets
Waar komt het gestoorde #lentekriebels programma vandaan? U raadt het al ๐Ÿ‘‡ In o.a. de zogenaamde Sustainable Development goals vd #VN en in het programma van de #WHO staat zelfs duidelijk dat kinderen vanaf 4 jaar moeten leren mastruberen.

De Nederlandse (rutte pedo)overheid subsidieert Rutgers Stichting jaarlijks met ๐Ÿ๐Ÿ” ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ž๐ฎ๐ซ๐จ!!
Elite Pedophiles


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vacatures in Amsterdam

Climategate Klimaat

AT5 Nieuws Twitter

Alarmeringen Amsterdam

Heritage Musea Nieuws

EnerzijdsAnderzijds

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP