zondag 12 september 2021

Gaat allen demonstreren bij de Wereld Demonstratie voor de Vrijheid op 18 september 2021


 
 
Beste mensen,
 
Nog nooit zijn er zoveel mensen eensgezind tegen de mensonterende corona prik dictatuur van rutte en swab naar Chinees CCP model opgestaan!
 
De tellingen van de demo in Amsterdam op 5 september 2021 variĆ«ren tussen 100.000 - 150 000 ! Een mijlpaal is bereikt, maar we zijn er ondanks massale demos in tal van steden  op dit moment nog niet.
 
Het is van een enorm groot belang, om eensgezind met zijn allen hand in hand, zij aan zij, door te pakken, verder te groeien in aantallen en de corrupte Swab Satanisten zoals Rutte de jonge  kaag paternotte jetten broekers knol melkert klaver vd lee ellenmeet bergkamp tom de graaf   rosenmuller demmink sophie int velt  femke valsema grapperhauss oosterhauss koopmanss v dissel etc te laten zien dat ze als kSS sekteleden onttmaskerd zijn en dat ze stuk voor stuk voorgoed moeten opkrassen, want wij zijn hun leugens en het extreem valse bedrog en de misdaad zoals ook door NOS/RIVM en de leugenmedia meer dan zat. 
 
Daarom vragen wij U om voor uw goede burgerrechten, voor een beter, veiliger, gezonder souverein Nederland te gaan demonstreren voor de VRIJHEID in alle steden, zoals op de 18e, tijdens de World Wide Demonstration !. 
 
Komt allen op voor uw Rechten. 
 
Eendracht maakt Macht ! 
 
Vrijheid voor Allen !
 
Leve de Liefde De vrijheid Leve Nederland !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam