dinsdag 24 januari 2012

Swissôtel 4 sterren hotel Amsterdam







Ligging.

Swissôtel Amsterdam is een op zaken ingestelde accommodatie in het centrum van Amsterdam. dit hotel ligt op een paar meter afstand van De Dam, Paleis op de Dam en Nieuwe Kerk. In de buurt bevinden zich ook Oude Kerk en Amsterdams Historisch Museum.

Hotelvoorzieningen.

Dit hotel (een op zaken ingestelde accommodatie) heeft een restaurant, een koffiegelegenheid en een bar/lounge. Een draadloze internetverbinding is beschikbaar in openbare ruimtes (tegen betaling). De zakelijke voorzieningen bij deze met 4 sterren-sterrenaccommodatie zijn onder andere een businesscentrum, vergaderruimtes voor kleine groepen en audiovisuele apparatuur. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een pendeldienst van en naar het vliegveld. Het personeel kan op verzoek evenementencatering en het wisselen van valuta regelen. Extra voorzieningen zijn onder andere een dakterras, een fitnesscentrum en een conciërgebalie. Dit is een rookvrije accommodatie.

Hotelkamers.

Swissôtel Amsterdam heeft 109 kamers met airconditioning die zijn voorzien van een minibar en een kluisje in de kamer. Elke televisie heeft kanalen via de satelliet en films tegen betaling. Elke accommodatie beschikt over een bureau, een gratis krant en een telefoon met meerdere lijnen met voicemail. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van draadloos internet op de kamer. Elke kamer heeft koffie/theevoorzieningen en gratis mineraalwater. Elke badkamer is voorzien van een handdouche, een telefoon, kamerjassen en een haardroger. Extra voorzieningen zijn onder andere een strijkplank/strijkijzer en openslaande ramen. Daarnaast zijn op verzoek voorzieningen beschikbaar zoals een turndownservice, massagebehandelingen op de kamer en hypo-allergeen beddengoed. Een huishoudservice is dagelijks beschikbaar. In Swissôtel Amsterdam mag niet op de kamers worden gerookt.



Click For All Amsterdam Hotels
Klik Hier voor alle Hotels in Amsterdam Amsterdam Hotels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam