Red Light District Amsterdam

Amsterdam Red Light Experience District Bonus RAW UNCENSORED


Experience Amsterdam's Red Light District. Amazing footage including raw video which gives one the feel of the Atmosphere of Amsterdam's Red Light District.

Red Light District: Amsterdam's Famous Tourist Attraction with Mariska Majoor


Amsterdam Red Light District HD


Rondleidig over De Wallen in Amsterdam
De Wallen zijn de beruchtste buurt van de wereld want er wordt veel raamprostitutie bedreven. De gezellige seks wijk staat in de hele wereld bekend als  Red Light District, vanwege de rode lichten die traditioneel voor de kamers van de mooie meiden hoeren branden.

De wallen worden  de  rosse buurt genoemd en deze buurt beslaat het oostelijk deel van het Wallengebied aan de Oudezijde.  Het toeristen  gebied meet ruim 250 x 250 meter en wordt begrensd door de Lange Niezel en Korte Niezel in het noorden, de Zeedijk en de Nieuwmarkt in het oosten, de Koestraat en de St. Jansstraat in het zuiden en de eveneens vermaarde Warmoesstraat ten westen. De prostitutie vindt  met name plaats in de Barndesteeg, de Bethlehemsteeg, de Bloedstraat, de Dollebegijnensteeg, de Enge Kerksteeg, de Goldbergersteeg, de Gordijnensteeg, de Molensteeg,de  Monnikenstraat, het knusse Oudekerksplein, de levendige Oudekennissteeg, de romatische Oudezijds Achterburgwal, de spannende Oudezijds Voorburgwal, de mystieke Sint Annendwarsstraat, de heilig verklaarde Sint Annenstraat, de Stoofsteeg en de muzikale Trompettersteeg. 
 
Prostitutie Information Centre in Amsterdam.


In 2006 a prostitute showed herself outside in the heart of the Red Light District.

Would you like to know more of the Red Light District history?
During our RLD Tours we’ll tell you even more interesting facts.Google Map Red District Amsterdam De Walletjes
Amsterdam Red Light District ToursAmsterdam Blog NieuwsGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezondheid ApotheekStan Tube Video News

Samen voor Nederland