Casablanca Variété Amsterdam


Casablanca Variété is het enige circuscafé in Europa, waar alle Europese circusmensen elkaar ontmoeten. Alles in deze sfeervolle ruimtes ademt circus & variété. De wanden en vitrines hangen vol met kleurige circusfoto's, affiches en attributen van beroemde circusartiesten.
Het café heeft een echte kroegsfeer. Er worden plannen gemaakt en ideeën uitgewerkt, zittend aan de bar met zicht op de open keuken. Een lange rij televisies tonen opnames van vele circus- en theatervoorstellingen.

Het achtergelegen restaurant is stijlvol en gezellig met prachtige opgedekte tafels, comfortabele roodpluche stoelen en een schitterend uitzicht op de Amsterdamse grachten. Het boven gelegen theatercircus heeft een ouderwets podium met rode pluche gordijnen waar voorstellingen, acts en optredens plaatsvinden.

Helemaal beneden ligt de Chambre Separé een ruimte gelegen aan het water, geschikt voor bedrijfs of privé feestjes voor ongeveer 25 personen. Alle ruimtes zijn zeer geschikt voor feesten, bruiloften, diners en recepties.Pub quiz

of gewoon in het Nederlands de kroegkwis

.

Ons nieuwste uitje, De Pub quiz of gewoon in het Nederlands de kroegkwis. Een zogenaamde quizmaster test uw kennis over wat u weet politiek, geschiedenis, sport, algemeen, kunst en vooral Amsterdam dit in 6 rondes met 10 vragen per ronde. U vormt een team met ± 4 mensen. Het winnende team krijgt een fles Prosecco. Prijs per groep € 200,= voor max 40 personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezondheid ApotheekStan Tube Video News

Samen voor Nederland