art'otel Amsterdam

The famous  art'otel Amsterdam

Geniet van het comfort van dit 5-sterren luxe hotel in het hart van Amsterdam
The famous  art'otel Amsterdam

One of the most famous and luxery art hotels in the world is art'otel Amsterdam. This design hotel is the first of a new generation of art'otels, offering enhanced services and amenities. Also the work of the signature artist, Atelier van Lieshout, permeates every corner. The stunning art'otel amsterdam provides a seamless fusion of art and life creating an inspirational setting in which to share ideas. In addition the hotel is ideally is situated right opposite to Amsterdam Central Station. Our art'otel amsterdam amenities include complimentary Wi-Fi, inspiring public spaces, on-site dining and meeting facilities, as well as a permanent collection of artwork by Atelier van Lieshout.

Het Art'otel ligt in het centrum van Amsterdam tegenover het centraal station en op loopafstand van de voornaamste bezienswaardigheden en winkelgebieden van de stad. In het hotel vindt u het ontmoetingscafé  waar u de hele dag en tot 's avonds laat kunt dineren. Er is hier ook een bar, een bibliotheek, een lounge en een openbare, multifunctionele galerie.
De moderne kamers van het hotel zijn allemaal voorzien van kunstwerken van Atelier Van Lieshout en in het hele hotel kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. U heeft gratis toegang tot het binnenzwembad en het fitnesscentrum.
Elke kamer is voorzien van sfeerverlichting en een flatscreen-tv. De badkamer beschikt over een regendouche, een apart toilet en Elemis attenties voor de gasten. Er zijn ook een haardroger, luxe badjassen en slippers aanwezig. In de kamer vindt u verder een gevulde minibar, een gratis fles water op de dag van aankomst en een espresso-apparaat van Illy.


Een gratis à-la-carteontbijt is dagelijks beschikbaar. Het innovatieve dinerconcept 5&33 serveert de hele dag en tot 's avonds laat diverse mediterrane hapjes en de bijbehorende bar biedt een ruime keuze aan cocktails en drankjes, terwijl er op verschillende avonden in de week gast-dj's optreden.

De bekende grachten van Amsterdam bereikt u in een paar minuten en veel populaire attracties, zoals het Anne Frankhuis, de Jordaan, de Negen Straatjes en de Dam met het Koninklijk Paleis, liggen op loopafstand. Het Rijksmuseum en het Leidseplein en het Rembrandtplein zijn gemakkelijk bereikbaar met de tram.

More Hotels  > Hotels World

Amsterdam Centrum is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in Chocolade Snackwagens en Kerstmarkten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezondheid ApotheekStan Tube Video News

Samen voor Nederland