Amsterdam top video list

Amsterdam Top Video List
 
Amsterdam Top Video List


Beste bezoekers,

Bovenstaande Video Speler bevat meer dan 170 populaire video s over Amsterdam van Kunst...Cultuur...Architectuur ... Muziek...Red Light District...Festivals...De Sail ... Westergas en zinderende Park Evenementen ... De Gaypride ...NDSM Over het IJ... Amsterdam Kookt ... Amsterdam Bruist ... Stadsdelen Nieuws ...Historische beelden van de Jordaan ... Rijksmuseum Nieuws ... Rembrandt ... Anne Frank Huis Videos etc. Hiermee voorziet de Adam Top Video List in het meest complete overzicht films van wat er allemaal te doen en te beleven is in het kloppend hart van Nederland.

Featured Videos Amsterdam

Anne Frank Videos

Wonderful Places Amsterdam, The Netherlands !!

Amsterdam, The Netherlands !!Kindly rate 1-10....

Posted by Wonderful Places on vrijdag 27 november 2015

Ruigoord Hollands Precious JuwelRuigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulierWeet u, of heeft u een Youtube video die nog niet in de lijst staat en die beslist niet mag ontbreken in de Amsterdam Top Video List?, laat het ons dan a.u.b. weten door de redactie te informeren via het contactformulier, zodat wij de Video kunnen opnemen in de Amsterdam Top Video List. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking. De redactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezondheid ApotheekStan Tube Video News

Samen voor Nederland