zondag 20 februari 2022

SP maakt grote blunder door kwakzalver Kuipers te steunen

 


Van Meijeren (FVD)wil excuses van minister Kuipers inzake #GGDgate, maar de SP helpt de minster! Kuiper pleegt een schandalig bedrog en landverraad zoals door Rutte, De Jonge, Paternotte, v Dissel en alle liegende kamerleden vd coalitie olv de landverrader Rutte die hoogverraad en een reeks van zeer erge misdaden heeft gepleegd tegen het Volk der Nederlanden.
KSS ers van WEF hebben de regeringen van binnen uit verziekt, en dat betekent dat de kiezers zijn bedrogen zoals ook van de kartelpartijen en GL. Dat Rutte een KSS/ WEF sekte trekpop is die de infiltratie heeft geleid met de nazies Swab, Soros, Macron, Trudeau en Gates e.a. zal inmiddels duidelijk zijn, gezien de vreselijke misdaden die door KSS gepleegd worden tegen de mensheid.
Het dodelijk Bedrog dient zwaar bestraft te worden naar NL Recht

Afschuwelijk om te zien hoe in deze briefing de VVD voorzitter Smals met het schaamrood op de kaken door bedrog steeds probeert de kritische vragen bij van Dissel weg te houden. Wat een schertsvertoning. Wat een vuil bedrog. Smals en Dissel bij KSS, de ontmaskering is daar. Update coronavirus van 16 februari 2022. Smals doet verwoede pogingen om de gepleegde misdaden in de doofpot te stoppen, maar er is duidelijk geworden dat het OMT niet onafhankelijk heeft geopereerd en dat er bedrog is gepleegd met dodelijke gevolgen. Fleur Agema stelt hier de simpele vraag of van Dissel hier van af wist. Die tracht hier zoals Kuipers onderuit te komen met smoezen en hypocriet gedrag zoals ook dikdoenerij.Uiteindelijk komt de bekentenis dat van Dissel de papieren heeft ondertekend, dus verantwoordelijk is voor de inhoud en dat is een grof schandaal dat tot vergaande consequenties zou moeten leiden zoals ontslag, arrestatie en berechting wegens de ism Rutte gepleegde misdaden tegen het Volk der Nederlanden. De volgens velen omgekochte voorzitter probeert te ritselen dat er nog meer lekt, waarop van de alerte heer Gideon Meijeren een punt van orde maakt, dat dit nu wel besproken MOET worden, omdat anders de kans voorbij gaat.
BBB goed bezig met de ontmaskering van leugenaars zoals Rutte, Kuipers, De Jonge en de kwakzalver v Dissel die wegens medisch bedrog op een zwarte lijst van artsen staat.

1 opmerking:

  1. Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

    BeantwoordenVerwijderen

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam