donderdag 15 oktober 2015

schreeuw om hulp in Amsterdam


Amsterdam  16 october   droogbak 1   om 17.00 u
Onthulling   De Stille Schreeuw   van  het nieuwe beeld van de Regenbooggroep


 


Beste bezoekers,


Op 16 oktober vind er om 17.00 u op Droogbak 1  de plechtige onthulling plaats van het kunstwerk "De Stille Schreeuw" van kunstenaar Klaas Hart, de aardigste Amsterdammer van de Regenboog.

U allen  bent uitgenodigd voor de plechtige bijeenkomst die zal worden opgeluisterd met  muziek, kaarslichten en  liederen voor de vrede.

  
Klaas Hart is een Amsterdamse kunstenaar met  pure kijk  op de "werkelijkheid".In zijn werken zijn sferen en stylen te ontdekken van de graffiti, COBRA en cartoon die vaak als onderwerp hebben: de ruwe werkelijkheid, maar dan som met humor gevuld. Klaas hoopt met zijn werk de wereld te inspireren en/of laten nadenken over het leven, de zorgen en noden, en alles waar de mens mee gediend zij.

Klaas maakt daarbij enthousiast gebruik van alle mogelijke mediums en technieken. Het beeld van "De aardigste Amsterdammer" is het symbool  van de schreeuw om hulp van alsmaar meer mensen in binnen en buitenland die nood lijden, en niet gehoord worden door de politiek en velen in de samenleving.


Google Map Onthulling van "De stille Schreeuw" Droogbak 1Regenbooggroep Amsterdam


Regenboog Groep.

In Amsterdam wonen 150.000 mensen die zich eenzaam voelen. Dat zijn kwetsbare Amsterdammers. Als donateur van De Regenboog Groep help jij kwetsbare Amsterdammers te versterken. Word donateur van de Regenboog Groep en ontvang een Boks- tegen-de-eenzaamheid armbandje.

Bezoekadres

De Regenboog Groep
Droogbak 1-D
1013 GE Amsterdam

Contact

T 020. 531 76 00
F 020. 420 35 28
E info@deregenboog.org

Postadres
De Regenboog Groep
Postbus 10887
1001 EW Amsterdam


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...