vrijdag 5 juni 2015

Red Circus Elleboog serieuze noodkreet

 Red Circus Elleboog serieuze noodkreetGemeente Amsterdam wil de gehele subsidie van Circus Elleboog stopzetten.
 

Dit betekent voor Elleboog het einde. 

Het einde van een plek waar kinderen en jongeren zich kunnen ontwikkelen tot zelfzekere mensen. Van sociaal tot theatraal, van fysiek tot creatief. 


Al 65 jaar kan Circus Elleboog met behulp van gemeentelijke subsidies circuslessen geven aan kinderen en jongeren uit alle lagen van de Amsterdamse bevolking. Gezinnen die de volledige contributie kunnen betalen, doen dat. Gezinnen die niet bij machte zijn dat te doen, kunnen gebruik maken van kortingen.
Dit wordt mogelijk gemaakt door subsidie!


Nu wil de gemeente Amsterdam de volledige subsidie voor Circus Elleboog stopzetten waardoor Elleboog mogelijk ophoudt te bestaan...

Dit mag natuurlijk absoluut niet gebeuren!

Circus Elleboog profileert zich als "sociaal jeugdcircus", wat zich onder andere uit in de pedagogiek en methodiek tijdens de cursussen. Hierdoor krijgen ook kinderen uit kwetsbare groepen uit de maatschappij een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfzekere mensen. Van sociaal tot theatraal, van fysiek tot creatief. Deze ontwikkeling is van ongelofelijk groot belang omdat zij daarvan profijt ondervinden in hun hele verdere leven. Het leert hen respect te hebben en krijgen voor zichzelf, voor anderen en voor onderlinge verschillen. Zelfzekere kinderen zijn ook in hun latere leven in staat zich positief te verbinden met anderen in de samenleving.

De reden van dit evenement is zichtbaar maken hoe groot de achterban van Elleboog is. Voor hoeveel mensen het belangrijk is dat Elleboog op deze manier kan blijven bestaan.
'Neem' daarom 'deel' aan dit evenement. Tag je vrienden en deel dit evenement op je eigen pagina.
Laat zien dat je het niet eens bent met de rigoureuze stap die de gemeente wil maken.

Dus: NEEM DEEL AAN DE STEUN VOOR CIRCUS ELLEBOOG!
Én teken de petitie http://petities.nl/petitie/red-elleboog

#RedElleboog

(via dit evenement zullen wij jullie ook op de hoogte houden van mogelijke acties/protesten en ontwikkelingen. Voor verder vragen kunnen jullie altijd contact opnemen met: info@elleboog.nl of telefonisch tijdens kantoor uren op 020-623 53 26.)


LET OP, DIT IS NIET EEN FYSIEK EVENEMENT! JE HOEFT DUS NERGENS HEEN. HET IS WEL EEN PLEK WAAR WE JE OP DE HOOGTE GAAN HOUDEN VAN DE SPANNENDE ONTWIKKELINGEN RONDOM DE DREIGENDE SUBSIDIESTOP EN WAAR WE JE VRAGEN DE PETITIE TE ONDERTEKENEN DIE OP 4 JUNI LIVE GEGAAN IS. MET DIE PETITIE KUNNEN WE EEN BELANGRIJK SIGNAAL AAN DE GEMEENTERAAD AFGEVEN.

DUS KLIK OP 'DEELNEMEN', 'GAAN' OF 'AANWEZIG' EN TEKEN SNEL DE PETITIE VIA PETITIES.NL!

http://petities.nl/petitie/red-elleboog/


O JA, DEEL DIT EVENEMENT MET JE VRIENDEN, VERSPREID DE LINK NAAR DE PETITIE NAAR ZOVEEL MOGELIJK MENSEN EN DEEL DE HASHTAG #RedElleboog WAAR EN WANNEER JE MAAR KAN. DUS HIER OP FACEBOOK, MAAR OOK OP TWITTER OF ANDERE KANALEN.

#RedElleboog en spreek je uit tegen de subsidiestop!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto