vrijdag 5 juni 2015

Red Circus Elleboog serieuze noodkreet

 Red Circus Elleboog serieuze noodkreetGemeente Amsterdam wil de gehele subsidie van Circus Elleboog stopzetten.
 

Dit betekent voor Elleboog het einde. 

Het einde van een plek waar kinderen en jongeren zich kunnen ontwikkelen tot zelfzekere mensen. Van sociaal tot theatraal, van fysiek tot creatief. 


Al 65 jaar kan Circus Elleboog met behulp van gemeentelijke subsidies circuslessen geven aan kinderen en jongeren uit alle lagen van de Amsterdamse bevolking. Gezinnen die de volledige contributie kunnen betalen, doen dat. Gezinnen die niet bij machte zijn dat te doen, kunnen gebruik maken van kortingen.
Dit wordt mogelijk gemaakt door subsidie!


Nu wil de gemeente Amsterdam de volledige subsidie voor Circus Elleboog stopzetten waardoor Elleboog mogelijk ophoudt te bestaan...

Dit mag natuurlijk absoluut niet gebeuren!

Circus Elleboog profileert zich als "sociaal jeugdcircus", wat zich onder andere uit in de pedagogiek en methodiek tijdens de cursussen. Hierdoor krijgen ook kinderen uit kwetsbare groepen uit de maatschappij een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfzekere mensen. Van sociaal tot theatraal, van fysiek tot creatief. Deze ontwikkeling is van ongelofelijk groot belang omdat zij daarvan profijt ondervinden in hun hele verdere leven. Het leert hen respect te hebben en krijgen voor zichzelf, voor anderen en voor onderlinge verschillen. Zelfzekere kinderen zijn ook in hun latere leven in staat zich positief te verbinden met anderen in de samenleving.

De reden van dit evenement is zichtbaar maken hoe groot de achterban van Elleboog is. Voor hoeveel mensen het belangrijk is dat Elleboog op deze manier kan blijven bestaan.
'Neem' daarom 'deel' aan dit evenement. Tag je vrienden en deel dit evenement op je eigen pagina.
Laat zien dat je het niet eens bent met de rigoureuze stap die de gemeente wil maken.

Dus: NEEM DEEL AAN DE STEUN VOOR CIRCUS ELLEBOOG!
Én teken de petitie http://petities.nl/petitie/red-elleboog

#RedElleboog

(via dit evenement zullen wij jullie ook op de hoogte houden van mogelijke acties/protesten en ontwikkelingen. Voor verder vragen kunnen jullie altijd contact opnemen met: info@elleboog.nl of telefonisch tijdens kantoor uren op 020-623 53 26.)


LET OP, DIT IS NIET EEN FYSIEK EVENEMENT! JE HOEFT DUS NERGENS HEEN. HET IS WEL EEN PLEK WAAR WE JE OP DE HOOGTE GAAN HOUDEN VAN DE SPANNENDE ONTWIKKELINGEN RONDOM DE DREIGENDE SUBSIDIESTOP EN WAAR WE JE VRAGEN DE PETITIE TE ONDERTEKENEN DIE OP 4 JUNI LIVE GEGAAN IS. MET DIE PETITIE KUNNEN WE EEN BELANGRIJK SIGNAAL AAN DE GEMEENTERAAD AFGEVEN.

DUS KLIK OP 'DEELNEMEN', 'GAAN' OF 'AANWEZIG' EN TEKEN SNEL DE PETITIE VIA PETITIES.NL!

http://petities.nl/petitie/red-elleboog/


O JA, DEEL DIT EVENEMENT MET JE VRIENDEN, VERSPREID DE LINK NAAR DE PETITIE NAAR ZOVEEL MOGELIJK MENSEN EN DEEL DE HASHTAG #RedElleboog WAAR EN WANNEER JE MAAR KAN. DUS HIER OP FACEBOOK, MAAR OOK OP TWITTER OF ANDERE KANALEN.

#RedElleboog en spreek je uit tegen de subsidiestop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...