maandag 22 juni 2015

Dekmantel festival amsterdam

Dekmantel Festival Amsterdam


30 juli in Muziekgebouw aan 't IJ.

Voor de nachten is de Melkweg de place to be, van 23.00 uur tot in de vroege uurtjes draait Dekmantel daar de hele nacht door. Carl Craig, Jeff Mills, Dixon en Tale of Us vormen in 2015 onder andere de line-up.

30 juli in Muziekgebouw aan 't IJ.

Voor de nachten is de Melkweg de place to be, van 23.00 uur tot in de vroege uurtjes draait Dekmantel daar de hele nacht door. Carl Craig, Jeff Mills, Dixon en Tale of Us vormen in 2015 onder andere de line-up.

Opening

Muziekgebouw aan 't IJ JUL 30 Autechre (live)Manuel Göttsching: E2-E4 (live)

Amsterdamse Bos

JUL 31 13.00 - 23.00 AUG 1 12.00 - 23.00 AUG 2 13.00 - 23.00

Ben KlockCarl Craig (live)DixonFour TetJeff MillsMadlib (dj set)Marcel DettmannModel 500 (live)Nina KravizRicardo VillalobosRoy Ayers Ubiquity (live)Siriusmodeselektor (live)SquarepusherTale Of Us Actress (live)AntalAnthony NaplesArif Malawi & Luc MastAwanto 3Ben UFOBlawanCall SuperCarlos SouffrontCinnamanClark (live)Cyrillic (live)Dekmantel SoundsystemDJ NobuDonato DozzyDVS1Fatima YamahaFloating PointsHelena HauffHessle Audio TrioHuneeI-FInterstellar FunkJ RoccJackmasterJames Pants (live)JameszooJeremy UndergroundJohn TalabotJoy OrbisonLegowelt (live)MachinedrumMagic Mountain High (live)Mano Le ToughMatrixxmanMidlandMike ServitoMonolake (live)Motor City Drum EnsembleMr. TiesObjektØ (Phase)Palms TraxPangaeaPearson SoundRandomerRecondite (live)Rednose DistriktRobert BergmanRobert Hood (hybrid set)RODRødhådRroseSan ProperSergeShackleton (live)Shed (live)Silent ServantSolarSteffi (live ft. Virginia)Sterac ElectronicsTalismannTama SumoTom Trago (live)TripeoVakulaVeronica VasickaVolcovYoung MarcoZeitgeberZip

Melkweg

JUL 31 23.00 - 06.00 AUG 1 23.00 - 07.00 AUG 2 23.00 - 08.00

Andy Stott (live)Answer Code Request (live)Basic Soul UnitBoris WernerCall SuperDekmantel SoundsystemDeniroDerrick MayDJ Fett BurgerDJ HarveyDollkrautDopplereffekt (live)Gesloten Cirkel (live)Huerco S.Inigo KennedyIntergalactic GaryJeremy UndergroundJoey AndersonJuju & JordashLoneLuke VibertMatrixxmanMr. TiesOmar SParanoid London (live)ProsumerSpencerSurgeonTama SumoTaskerTesselaTraxxUntoldVakulaWilliam Kouam Djoko (live)


Dekmantel Day by Day Link  http://www.dekmantelfestival.com/program/by-day/
 

2014 Highlights


Facebok Dekmantel NieuwsDekmantel Day by Day Link  http://www.dekmantelfestival.com/program/by-day/Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto