woensdag 28 januari 2015

Rutte vind dat er teveel geklaagd word in Nederland

Steeds meer zelfmoorden en armoede in Nederland en Rutte blijft maar lachen

Het is slecht gesteld met Nederland.De staatsschuld is hoger dan ooit, steeds meer mensen verliezen hun baan en steeds meer ouderen en zieken staan op wachtlijsten. Vorig jaar pleegden 1854 Nederlanders  zelfmoord. Daarmee steeg het aantal zelfdodingen voor het zesde achtereenvolgende jaar. Nooit eerder maakten zoveel landgenoten jong en oud een einde aan hun leven.De oorzaak van deze betreuringswaardige trend is volgens onderzoekers gelegen in het beleid en de wetten van van de regering Rutte, en de asociale bezuinigingen die voor steeds meer mensen het leven ondraaglijk maken.

Volgens Rutte wordt er in Nederland veel te te veel gemopperd en gaat het hartstikke goed met Nederland .
"Laten we wél die auto kopen, laten we wél dat huis kopen, we moeten ... om de uitwerking van het akkoord te ondersteunen"

Terwijl steeds meer mensen bij een voedselbank aankloppen voor een voedselpakket, krijgen de banken door de crisis volgens Akkersloot steeds minder pakketten om te verdelen en zijn er lange wachtlijsten.Niet in elke stad is een voedselbank. De meeste pakketten zijn vaak niet eens toereikend om de nood te slechten en bevatten per stad de ene week weer wat meer en de andere week weer  minder. Volgens woordvoerder Jo Boersma wekt Rutte  lachend de indruk dat voedselbanken iedereen die tekort heeft  gratis voorziet in al het nodige voor het levensonderhoud hetgeen een pertinente leugen is.

Rutte meent volgens Akkersloot dat de voedselbanken  overbodig zijn omdat er helemaal geen armoede zou zijn in Nederland en zo daarom wil Rutte ook niks weten van de eurosubsidie van 300 miljoen euro voor de hulp aan en bestrijding van de armoede. Juist daarom weigerde Rutte 300 miljoen euro van Brussel aan te nemen om in het noodlijdend Nederland te besteden aan armoedebestrijding. Rutte deed dat om geen gezichtsverlies te leiden en maakte in Brussel iedereen met een zelfverzekerde grijns maar wat wijs dat er geen enkele nood of armoede zou zijn in Nederland. Trots verkondigde Rutte dat er weer eens 35 miljoen euro cadeau werd gedaan aan het steenrijke Oranjehuis voor de verbouwing van een paleis van de Koning dat niet eens zo lang geleden al voor een gigantisch fortuin was opgeknapt en voorzien van onmetelijke luxe en weelde zoals zilveren kroonluchters, met edelstenen ingelegde badkuipen, gouden kranen, handgeknoopte tapijten en peperduur marmer. Laten we niet vergeten dat Rutte lachend van plezier  500 000 euro van uw belastinggeld weggaf aan het steenrijke Oranjehuis voor een  hek om de luxe vakantievilla van de Koning en dat Rutte graag nog veel meer geld  wegsmijt voor de tuin van de Koning en allerhande onzinnige luxe. Boersma:  Dit is werkelijk je reinste geldverspilling in crisistijden. Maxima, hoe lief en leuk ze ook als moeder is wil 35 miljoen euro extra voor de tuin van het paleis. Wat Rutte doet kan echt niet door de beugel, straks besteed Rutte weer eens een miljoen schaars belastinggeld aan een achterlijke vijver met een koninklijke badeend".

Nederland verarmt tot een hopeloos schuldenland in 2020

De staatsschuld loopt per uur op met 500 euro  en bedraagt 500 miljard euro. 55.000 bedrijven zijn reeds agv de verhoogde belastingen en het wanbeleid door Rutte regering  bankroet en miljoenen Nederlanders leven in armoede.De wachtlijsten zijn niet te overzien en vele organisaties zijn overbelast. Dit alles is het werk van de asociale regering Rutte. Door het woud van nieuwe wetten en bezuinigingen ligt nederland op zijn kop en Rutte spreekt van koers houden want het gaat allemaal goed. Er is ook zeer flink gehakt en gesneden in sociale zekerheid en zorg, voor jong en oud met als gevolg dat de ouderen veelal minder goede of helemaal geen zorg meer krijgen. .Pensioenen werden verlaagd en meer dan 30 miljard werd door Rutte  uit de pensioenreserves weggehaald.  De criminaliteit is gestegen met 40 procent. Er is fors bezuinigd op cultuur, op veiligheid, de politie, en  geen enkele baan kwam erbij. De economische groei bedraagt nog geen 0.8 procent terwijl andere EU landen veel forser groeien en een veel socialer beleid voeren. Rutte wil ook nog eens heel veel werklozen uit Arabische landen naar Nederland halen evenals hordes klusjesmannen uit polen en allerhande mensen uit Rusland,Griekenland.en andere landen waar men deze mensen liever ziet vertrekken.


Diederik Samsom, maatje van Rutte  verteld steeds niets maar dan ook werkelijk niets wat voor de burger nuttig of van belang zou kunnen zijn. PVDA word in de volksmond de partij van de afbraak genoemd! Triest en Joop den Uyl zou zich in zijn graf omdraaien met de verrechtsing van PVDA naar een asociale partij van volksbedriegers en handlangers van VVD.  De PvdA heeft een “sleets verhaal”. Dat komt vooral omdat ze geen afwijkende standpunten durft in te nemen, uit angst om Rutte voor het hoofd te stoten. Het enige wat Samsom  volgens de bonden doet is het kabinet verdedigen en het falen van het kabinet spinnen alsof het in feite gaat om een overweldigend succes. Akkersloot: "Samsom komt met geen enkel concreet herstel plan en neemt het op voor het asielbeleid en vind dan Nederlanders maar meer de mond moeten opendoen" Waanzin, Achterlijk Hypocriet.  Diederik is zijn verstand kwijt meent ook Boersma  “Meer lef om elkaar aan te spreken op gebrekkige integratie.” zo vervolgt Boersma. PVDA heeft Nederland onveiliger gemaakt dan ooit door mee te werken aan de massa  import van criminelen en er zijn nauwelijks mensen die de mond opendoen. Steeds meer kwetsbare mensen zoals ouderen worden in elkaar geslagen en beroofd of zelfs vermoord,  en de daders krijgen steeds een slappe straf. PVDA noch Rutte benoemen de criminaliteit  onder het mom van "niet discrimineren" en PVDA komt met geen enkele oplossing en alleen met afbraak plannen onde leiding van de heks Klijnsma. Het beste dat Samsom volgens de bonden dan ook kan doen is dan ook helemaal voorgoed  opsodemieteren en de hele bende van die subversieve landverraders mee te nemen.

ANBO FNV en CNV zijn al helemaal  niet te spreken. De massa ouderen met een door Rutte geplunderde pensioenpot hebben nauwelijks wat te besteden en kunnen  geen nieuwe auto en zelfs nog geen nieuwe rollater kopen. Ze  vinden de uitspraak van Rutte  kwetsend. Het geld is afgepakt door Rutte. Miljoenen landgenoten, jongeren en ouderen leven door Ruttes wanbeleid op de rand van de armoede en als er al geld is, dan word dat in toenemende mate opgepot door juist de Super Elite die alsmaar meer en zonder er ook maar iets voor te doen  minstens 300 miljard euro opstrijkt aan rente zoals Marc Rutte, Samsom, de multimiljardairs Zorgtop, en Oranjeadel.  Boersma:   "Het is echt de hoogste tijd dat Rutte van het toneel verdwijnt en er met deze tiran in harde munt afgerekend word samen met zijn vrienden die Nederland in de crisis hebben gestort en er vandoor willen gaan naar Brussel met het van u gestolen GELD! 

Samson weg. Rutte en alle bedriegers zakkenvullers weg Prima! Leve Nederland. Volgens de veelgeprezen econoom Jan Akkersloot is er in Nederland geld genoeg.  Akkersloot:  Verdeel de welvaart dus maar liever goed en eerlijk, Durf te investeren! schep banen  maar stop ook met dat absurde nivelleren. Er is maar een goede manier om de inkomens eerlijker te verdelen en dat is iedereen, ongeacht afkomst en achtergrond, opleiden tot aan de grenzen van zijn/haar kunnen"  Boersma voegt eraan toe: "Alle mensen hebben recht op eerlijke kansen! op een baan, een dak boven het hoofd, goed onderwijs en goede zorg. De instroom van criminele elementen, haatzaaiers en kwaadwillenden dieven bandieten  moet ook zsm stoppen want de massa import van  nieuwkomers legt een te grote druk op de samenleving dus vang maar eerst alle mensen die er nu  zijn maar eens goed op en de Nederlanders die door Ruttes wanbeleid met de rug tegen de muur staan en op de rand van de armoede moeten zien te overleven"

De grenzen moeten dicht maar niet voor vluchtelingen uit oorlogsgebieden en voor de mensen die van goede wil zijn. Voer gelijk een stop in voor overheidspersoneel. Niemand ontslaan, maar uitdunnen door natuurlijk verloop, en ga  bezuinigen op de miljonairs  met topinkomens en ten onrechte verkregen miljoenenbonus. Geef de miljoenen door Rutte bestolen spaarders en ouderen hun zuurverdiende geld en pensioen terug!  Schaf de eindeloze  reeks overbodige zaken, regels, voorschriften en belachelijke euro wetten van Rutte af. Pak de criminaliteit doeltreffend aan  en niet met slappe rose handschoentjes aan. Stop gevaarlijk tuig en veelplegers in de cel, gooi alles wat niet deugd het land uit, laat daders voortaan alle schade betalen en compenseer de slachtoffers financieel en met alle denkbare zorg.  Maak een einde aan de miljarden woekerwinsten van de Zorgtop, hervorm de zorgsector naar een niet commercieel sociaal humaan centraal bestuurd  zorgstelsel zodat alle nederlanders kunnen rekenen op een betaalbare goede zorg. Reduceer  de peperdure kosten van  Oranjehuis( 500 miljoen euro per jaar ) Stop de bezoldiging aan de  miljardairs van het Oranjehuis want deze rijkaards  bezitten meer dan ze in duizend jaar zouden kunnen opmaken aan de gekste luxe en weelde. 

Boersma:  Zie de belachelijke onverstandige en asociale belastingverhoging, (een fossiel uit de tijd dat er op straat poepende trekhonden waren), die overal meer kost dan hij opbrengt. En dan dat het rookverbod en het verbod op het verbranden van tuinafval om de CO2 uitstoot te verminderen. Het afval gaat dus op de composthoop, waarna bacteriën en schimmels er binnen 2 jaar voor zorgen dat die CO2 alsnog vrijkomt. En als er dan toch nieuwe ambtenaren worden aangenomen, neem dan kansloze 50-plussers en geef ze de nodige scholing. Ontsla de corrupte politici en sleep ze  voor de rechter en stop ze voor minstens 20 jaar in de cel , laat ze niet vrij uitgaan met een torenhoge wachtgelduitkering en er met de buit vandoor gaan naar een vakantieparadijs. Misdaad mag in een rechtstaat niet lonen!. Daarom... Weg met Rutte en Samsom en de bankiers en zorgtop dieven die Nederland in de crisis hebben gestort . Reken af met alle Euro tuig dat Nederland aan de rand van het bankroet heeft gebracht. Nederlanders kom in actie en red wat er nog te redden valt. Nederland moet uit de Euro en weer een land worden waar geen mens nog wat te kort komt, een land waarin recht geschied en de welvaar eerlijk word verdeeld!.

1 opmerking:

  1. De grenzen moeten dicht maar niet voor vluchtelingen uit oorlogsgebieden en voor de mensen die van goede wil zijn

    BeantwoordenVerwijderen

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...