dinsdag 1 oktober 2013

Paleis Gastronomie Musique van de Weemoed


Persbericht Paleis van de Weemoed


Paleis van de weemoed

Na 10 jaar elk weekend een Dinnershow te hebben gepresenteerd, opent Paleis van de Weemoed vanaf 5 september 2013 op iedere woensdag, donderdag en zondag haar restaurant deuren “Paleis Gastronomie Musique” dit met muzikale omlijsting verzorgd door de huispianisten.

Keuken open 17:30-22:00 uur.

De vaste dinnershows blijven op vrijdag en zaterdag.
De gehele maand september nodigen wij u uit voor een gratis glas prosecco bij uw diner!

Hoofdgerechten vanaf € 13,50.

Waar kent u ons van:
 • Drie gangen muzikale dinnershows
 • Het jaarlijkse ongeëvenaarde “Grey Pride” spectakel
 • De videoclip van Jan Smit “Hou je dan nog steeds van mij”
 • Burlesque shows, Cabaret, Variété Rouge, Jazz & Humor, Muziek & Entertainment
 • Uitmarkt Amsterdam
 • West African Fashion Week
 • Restaurantweek
 • Feesten & Partijen (besloten avonden)
  De locatie voor uw feest of partij, uw feest op maat.
 • Een groot scala van artiesten met dans, zang, humor, entertainment.
Dit alles op één van de mooiste plekken (Red light District) in het hartje van Amsterdam.

Voor meer informatie:
 
Paleis van de Weemoed
Oudezijds Voorburgwal 15-17
1012 EH Amsterdam
T: 020-625 69 64 of M: 06-333 33 562
E: info@paleisvandeweemoed.nl
W: www.paleisvandeweemoed.nl
The unique romance theater-restaurant; Paleis van de Weemoed.

Het Paleis van de Weemoed staat  bekend als Theater Variete Restaurant, vol nostalgie weemoed en romantiek, gelegen in het hartje van de Wallen (Red Light District) te Amsterdam en bied  een avondvullend programma met een keur aan artiesten met prachtige theatrale liedjes en dans uit de goede oude tijden  vertolkt door flamboyante wereldartiesten in nachtclubachtige sfeer.  Hier kunt u terecht voor heerlijk eten, traditionele dans en muziek , hartstochtelijke liefde, een lach en een traan. Het interieur is authentiek, cinema art deco met schitterende spiegelwanden, vurig rood pluche, sfeervol gedekte tafels met romantische kaarslichten en muzikale omlijsting.

Het paleis is de place to be  voor het vieren van een speciaal culinair feest; bruiloft, receptie, personeelsfeesten, vrijgezellenfeestjes en voor een heerlijke avond voor twee.

Het Paleis staat bekend vanwege de Paleis Gastronomie Musique dinnershows,wekelijks op vrijdag en zaterdag geprogrammeerd, aanvangstijd 20.00 uur.

De shows worden opgevoerd met een keur artiesten uit eigen stal , die bewezen hebben perfect aan te sluiten bij de unieke paleissfeer van romance muziek en theater, burlesque, humor, dans en vele andere muzikale uitstapjes.

paleis van de weemoed wereld muziekartiesten en night club dans Amsterdam

Op het podium zorgen internationale bands en artiesten voor muzikaal vermaak voor tijdens het eten. Ontzettend leuke bediening, die wanneer je iets te vieren hebt, er alles aan zullen doen om je avond onvergetelijk te maken! Speciale verzoeken voor de avond?  De meester kok bereid met alle liefde een speciaal driegangen menu en uw feestelijke avond is compleet. Voor De "Paleis Gastronomie Musique avonden" met  live muziek dient u niet noodzakelijk te reserveren, maar het Paleis stelt het op prijs als U van te voren even laat weten dat u komt.


Vanaf 5 september 2013 is het Paleis tevens open op woensdag, donderdag en zondag vanaf 17.30 uur

Op maandag en dinsdag zijn ook groepsreserveringen mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Contact:

Oudezijds Voorburgwal 15-17 1012 EH AMSTERDAM 020-6256964 of M: 06-333 33 562

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

 • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
 • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
 • Reserveer direct online een parkeerplaats;
 • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
 • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
 • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
 • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto