vrijdag 9 november 2012

Groot Amsterdams Zorgfestival 20129 en 10 november Amsterdam Zorgfestival, Westergasterrein


Vrijdag 9 november 2012 15.00-17.30 / 19.30-0.00 uur.
Zaterdag 10 november 2012 11.00-17.00 uur.


Het festivalterrein bevindt zich op het Westergasterrein in Amsterdam. Een unieke, stoere locatie, waar de creativiteit en energie voelbaar zijn. Het Machinegebouw, de Openbare Verlichting en het MC Theater vormen het kloppend hart van het festivalterrein.

Adres: Pazzanistraat 8, 1014 DB Amsterdam

Een tweedaags evenement ter promotie van de zorg, met theater, muziek, cabaret, innovaties en carrièrehal!

Ben je geïnteresseerd in werken in de zorg of ben je al aan het werk als zorgprofessional? Kom dan naar het Groot Amsterdams Zorgfestival op vrijdag 9 en zaterdag 10 november op het terrein van de Westergasfabriek en beleef, voel en zie de 'zorg'.

Het Groot Amsterdams Zorgfestival wordt georganiseerd door SIGRA, het samenwerkingsverband van gezondheidszorginstellingen in de regio Groot Amsterdam, ter ere van het 50-jarig bestaan in 2012.
Het Groot Amsterdams Zorgfestival is een tweedaags evenement dat in het teken staat van de zorg. Tijdens het zorgfestival kan de bezoeker op een interactieve en prikkelende wijze de 'zorg' en 'werken in de zorg' beleven, voelen en zien. Het festival bestaat uit het volgende:

Sprankelende theater voorstellingen ,Toneel, impro-comedy en een meezingshow. Aanstormend talent laat zich horen, Zorg & technologie, De nieuwste snufjes in Zorg en ICT, Ontdek of jij de Z-factor hebt!, Wat is je volgende carriérestap?, Workshops en acts en nog veel meer.

Toegang tot het festival is gratis.

Om verzekerd te zijn van toegang is het wel belangrijk om je van tevoren hier aan te melden. Je ontvangt dan een bevestigingsmail. Op het festivalterrein ontvang je bij inlevering van deze bevestigingsmail een armbandje, dat recht geeft op toegang tot alle gebouwen van het festival. Indien niet van tevoren aangemeld, kun je je op het terrein alsnog inschrijven, maar: vol = vol!

 

 Gratis Aanmelden


Klik:  http://www.zorgfestival.nl/aanmelden/

 

Locatie en Route


Het festivalterrein bevindt zich op het Westergasterrein in Amsterdam. Een unieke, stoere locatie, waar de creativiteit en energie voelbaar zijn. Het Machinegebouw, de Openbare Verlichting en het MC Theater vormen het kloppend hart van het festivalterrein.

Adres: Pazzanistraat 8, 1014 DB Amsterdam

Openbaar Vervoer


Vanaf Centraal Station: Bus 21, halte Van Hallstraat.
Vanaf het Centrum: Tramlijn 10 halte Limburg van Stirumplein

Een reisadvies van deur tot deur is samen te stellen op 9292.nl

Auto


Vanuit het zuiden: Ring West afslag S 103 (Haarlem, Halfweg) via de Haarlemmerweg richting Amsterdam Centrum volgen. Na 1,5 km ziet u aan uw rechterhand de Westergasfabriek.

Vanuit het noorden: Ring West afslag S 104 (Haarlem). Centrum aanhouden. Rechtsaf bij Haarlemmerweg.

 

Parkeren


De Westergasfabriek is een autoluwe omgeving en voor parkeren in het cultuurpark zelf is een ontheffing nodig.

Parkeren kunt u bij: Parkeergarage Q Park Westergasfabriek (€3/uur), Van Bleiswijkstraat 8, 1051 DG Amsterdam. De Westergasfabriek is vanaf hier enkele minuten lopen aan de overkant van de Haarlemmervaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto