vrijdag 9 november 2012

Groot Amsterdams Zorgfestival 20129 en 10 november Amsterdam Zorgfestival, Westergasterrein


Vrijdag 9 november 2012 15.00-17.30 / 19.30-0.00 uur.
Zaterdag 10 november 2012 11.00-17.00 uur.


Het festivalterrein bevindt zich op het Westergasterrein in Amsterdam. Een unieke, stoere locatie, waar de creativiteit en energie voelbaar zijn. Het Machinegebouw, de Openbare Verlichting en het MC Theater vormen het kloppend hart van het festivalterrein.

Adres: Pazzanistraat 8, 1014 DB Amsterdam

Een tweedaags evenement ter promotie van de zorg, met theater, muziek, cabaret, innovaties en carrièrehal!

Ben je geïnteresseerd in werken in de zorg of ben je al aan het werk als zorgprofessional? Kom dan naar het Groot Amsterdams Zorgfestival op vrijdag 9 en zaterdag 10 november op het terrein van de Westergasfabriek en beleef, voel en zie de 'zorg'.

Het Groot Amsterdams Zorgfestival wordt georganiseerd door SIGRA, het samenwerkingsverband van gezondheidszorginstellingen in de regio Groot Amsterdam, ter ere van het 50-jarig bestaan in 2012.
Het Groot Amsterdams Zorgfestival is een tweedaags evenement dat in het teken staat van de zorg. Tijdens het zorgfestival kan de bezoeker op een interactieve en prikkelende wijze de 'zorg' en 'werken in de zorg' beleven, voelen en zien. Het festival bestaat uit het volgende:

Sprankelende theater voorstellingen ,Toneel, impro-comedy en een meezingshow. Aanstormend talent laat zich horen, Zorg & technologie, De nieuwste snufjes in Zorg en ICT, Ontdek of jij de Z-factor hebt!, Wat is je volgende carriérestap?, Workshops en acts en nog veel meer.

Toegang tot het festival is gratis.

Om verzekerd te zijn van toegang is het wel belangrijk om je van tevoren hier aan te melden. Je ontvangt dan een bevestigingsmail. Op het festivalterrein ontvang je bij inlevering van deze bevestigingsmail een armbandje, dat recht geeft op toegang tot alle gebouwen van het festival. Indien niet van tevoren aangemeld, kun je je op het terrein alsnog inschrijven, maar: vol = vol!

 

 Gratis Aanmelden


Klik:  http://www.zorgfestival.nl/aanmelden/

 

Locatie en Route


Het festivalterrein bevindt zich op het Westergasterrein in Amsterdam. Een unieke, stoere locatie, waar de creativiteit en energie voelbaar zijn. Het Machinegebouw, de Openbare Verlichting en het MC Theater vormen het kloppend hart van het festivalterrein.

Adres: Pazzanistraat 8, 1014 DB Amsterdam

Openbaar Vervoer


Vanaf Centraal Station: Bus 21, halte Van Hallstraat.
Vanaf het Centrum: Tramlijn 10 halte Limburg van Stirumplein

Een reisadvies van deur tot deur is samen te stellen op 9292.nl

Auto


Vanuit het zuiden: Ring West afslag S 103 (Haarlem, Halfweg) via de Haarlemmerweg richting Amsterdam Centrum volgen. Na 1,5 km ziet u aan uw rechterhand de Westergasfabriek.

Vanuit het noorden: Ring West afslag S 104 (Haarlem). Centrum aanhouden. Rechtsaf bij Haarlemmerweg.

 

Parkeren


De Westergasfabriek is een autoluwe omgeving en voor parkeren in het cultuurpark zelf is een ontheffing nodig.

Parkeren kunt u bij: Parkeergarage Q Park Westergasfabriek (€3/uur), Van Bleiswijkstraat 8, 1051 DG Amsterdam. De Westergasfabriek is vanaf hier enkele minuten lopen aan de overkant van de Haarlemmervaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...