zondag 1 april 2012

Ideal PayPal Betaal IVR SMS diensten

Targetmedia Betaal IVR SMS diensten
Met welke betaalwijze wilt u uw klanten laten afrekenen op uw website,
Mobile Content Billing, iDEAL, 0900 nummer, Premium of  SMS?


Betaal, IVR & SMS Diensten 


TargetMedia is de toonaangevende speler op het gebied van Betaal, IVR & SMS diensten

Gecertificeerd door Currence / DNB De Nederlandsche Bank Sinds 1995 meer dan 100 Miljoen betaaltransacties afgehandeld Bankgelden worden via Stichting constructie gezekerd voor klanten


Online Betaalsysteem voor het (Mobiele) Internet

Met ons betaalsysteem kunt u snel en effectief met uw klanten afrekenen. Zowel via het Internet als het mobiele internet. O.a. Webshops, 09xx(IVR), Premium SMS, iDEAL, MR Cash, Mobile Internet Wap Billing etc.

Premium) SMS dienst aanbieden

Met ons SMS systeem maakt u in een handomdraai uw eigen SMS diensten,premium diensten voor betaalde SMS diensten of gratis SMS diensten als informatiemedium.

IVR Diensten via de telefoon

TargetMedia beschikt over haar eigen IVR systemen. Met dit systeem kunt u uw eigen telefoondiensten aanbieden. o.a. Doorverbindlijnen, Servicelijnen, Informatielijnen etc.

TargetMedia Directebanking

DIRECTebanking is eenvoudig en veilig als betaalwijze in het buitenland voor uw internetwinkel of website.


Bedragen zijn niet storneerbaar, u bent dus direct zeker van uw geld!

Betalen gaat eenvoudig via internetbankieren.


Waarom iDEAL via TargetPay?


 • U regelt eenvoudig online uw iDEAL betaalmogelijkheid. U hoeft dus niet naar uw bank, er is geen contract nodig en u zit nergens aan vast!
 • Er gelden geen start- of maandkosten
 • Bovendien betaalt u minder dan wanneer u het rechtstreeks via uw bank regelt. Als collectief kan TargetPay namelijk goedkoper inkopen bij de bank en dat voordeel berekenen we aan u door.
 • Inbouwen van iDEAL is zeer eenvoudig, er zijn zelfs diverse kant-en-klaar plugins beschikbaar voor webwinkel pakketten zodat u zonder programmeren direct van start kunt.Naast iDEAL voor Nederland en Bancontact/Mister Cash in België biedt TargetMedia een vergelijkbare betaaloplossing voor de Engelse, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt.


Belangrijkste kenmerken:

TargetMedia is Opta geregistreerd
Geen aansluit- of maandkosten
Lage transactiekosten
Gratis wekelijkse uitbetaling
Veilig en vertrouwd 29 toegewijde medewerkers die u graag ter woord staan
TargetPay is gecertificeerd als (Collecting) Payment Service Provider door Currence voor iDEAL.
TargetPay maakt gebruik van de laatste beveiligingstechnieken.

Bovendien zijn uw betalingen altijd gezekerd via een Stichting Derdengelden, zoals ook gebruikelijk bij bijvoorbeeld uw notaris.
PAY PAL ?  
Onderzoek heeft uitgewezen dat steeds meer klanten online aankopen doen, en steeds meer klanten de keuze willen uit meer betaaldiensten zoals  Ideal, SMS , Bancontact/Mister Cash en Pay Pal.
Klik op de banner om de vele voordelen van een gratis PayPal account te ontdekken.
 

Meld u aan voor PayPal en u kunt direct betalingen via creditcard ontvangen.
***************************************************************************
Infolijn:

Wilt u meer weten: ?

Bel: 0900 - 457 38 66    € 0,80 p/m
Doorverbindnummer / Boxnummer: 78509


****************************************************************************

Tags

TargetMedia is de toonaangevende speler op het gebied van Betaal, IVR & SMS diensten, hét online betaalsysteem voor websites en mobiele sites, waarmee u uw klanten en bezoekers onder meer kan laten betalen voor toegang tot uw site, het downloaden van bestanden tegen betaling of als kassa voor uw webwinkel. De voordelen van een gratis PayPal-rekening

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

 • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
 • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
 • Reserveer direct online een parkeerplaats;
 • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
 • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
 • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
 • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto