zondag 25 maart 2012

Watersport, hengelsport, varen duurzaamheid







Torqeedo Travel - opvouwbare elektromotor
De Torqeedo Travel 401 & 801 hebben een geïntegreerde lithium-mangaan accu en leveren respectievelijk 1 & 2 pk schroefvermogen. Door het unieke ontwerp van de propeller en de hoge efficiency van de elektromotor in combinatie met de lithium-mangaan accu levert het systeem een unieke performance in vermogen en bereik. De accu is uitgerust met een geïntegreerd display waarop de lading is af te lezen.De buitenboordmotor is volledig opvouwbaar en wordt geleverd met een waterdichte rugzak. Dit in combinatie met het lage gewicht, is ideaal voor een bijboot of wanneer de motor vervoerd dient te worden.

Minn Kota Endura 30
De Minn Kota Endura elektromotoren behoren tot de best verkopende elektrische buitenboordmotoren. De Minn Kota Endura 30 is een 12 Volt motor met een stuwkracht van 30 lbs / 13,6 kg. Alle Endura motoren hebben 5 standen vooruit en 3 standen achteruit. Op de Minn Kota elektromotoren wordt 3 jaar garantie verstrekt.



Klik Hier voor Alle Watersport Vacatures

Electrisch Varen Nieuws





Watersport Nieuws Krant






Tags

Watersport Nieuws Nederland Actueel nieuws over Watersport, hengelsport, varen electrisch varen en duurzaamheid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam