dinsdag 24 januari 2012

Hotel Roemer Amsterdam







Ligging.

Hotel Roemer bevindt zich in de omgeving Museumbuurt van Amsterdam, dicht bij P.C. Hooftstraat, Van Gogh Museum en Stedelijk Museum. In de buurt bevinden zich ook Vondelpark en Rijksmuseum.

Hotelvoorzieningen.

Dit hotel in modieuze stijl biedt diverse eetgelegenheden, zoals een bar/lounge. Een draadloze internetverbinding is beschikbaar in openbare ruimtes (tegen betaling). Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een pendeldienst van en naar het vliegveld. Extra voorzieningen zijn onder andere een bibliotheek, meertalig personeel en een wasserij. Dit is een rookvrije accommodatie.

Hotelkamers.

Hotel Roemer heeft 23 kamers met airconditioning die zijn voorzien van kluisjes in de kamer (voor laptops) en een minibar. Elke kamer heeft lcd-televisie met kanalen via de satelliet, een dvd-speler en films tegen betaling. Elke accommodatie biedt een bureau, een gratis krant en een telefoon met directe buitenlijn. Snel internet (draadloos) is tegen betaling beschikbaar.

Elke badkamer is voorzien van kamerjassen, make-up-/scheerspiegels, een haardroger en pantoffels. Extra voorzieningen zijn onder andere koffie/theevoorzieningen en openslaande ramen. Daarnaast zijn op verzoek voorzieningen beschikbaar zoals een turndownservice, een strijkplank/strijkijzer en extra handdoeken/beddengoed. Een huishoudservice is dagelijks beschikbaar. In Hotel Roemer mag niet op de kamers worden gerookt.


Click For All Amsterdam Hotels
Klik Hier voor alle Hotels in Amsterdam Amsterdam Hotels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam