dinsdag 24 januari 2012

Art Hotel Dulac Amsterdam


Art Hotel Dulac is een nieuw viersterrenhotel in het centrum van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een monumentaal bankgebouw aan de Haarlemmerstraat en heeft 20 kamers. De inrichting is geheel verzorgd door COCO-MAT, bekend van hun natuurlijke slaapproducten, bedlinnen, handdoeken en meubelen voor huis en hotel.In iedere kamer hangt een van de exclusieve schilderijen van Kourosh Ajamlou en verscheidene elementen van het hotel zijn beschilderd door deze kunstenaar. De schilderijen zijn tevens te koop.

Het hotel ligt op ongeveer vijf minuten loopafstand van het Centraal Station. Van hieruit vertrekken de hele dag trams, bussen, rondvaartboten en metro's om u naar alle uithoeken van de stad te vervoeren. Vele hotspots zijn echter gemakkelijk te voet te bereiken, zoals de Jordaan, de Dam, de grachtengordel, en diverse winkels, musea, en restaurants.

De Haarlemmerstraat, waarin het hotel gevestigd is, werd in 2007 verkozen tot ‘leukste winkelstraat van Amsterdam’.

Het uizicht vanuit de kamers aan de voorzijde geeft een typisch Amsterdams beeld weer. Het penthouse heeft een fenomenaal uitzicht over de gehele stad met een bereik tot aan Schiphol!


Afbeelding van Art Hotel Dulac, Amsterdam . 

In onze COCO-MAT bedden kunt u genieten van een comfortabele nachtrust, zoals u van een vier sterren hotel mag verwachten.

We ontvangen onze gasten met plezier in het bijbehorende restaurant Dulac. Hier kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch, het diner, of gewoon voor een borrel.

Ligging.

Art Hotel Dulac bevindt zich in de omgeving Jordaan van Amsterdam, dicht bij Noorderkerk, Anne Frankhuis en Nieuwe Kerk. In de buurt bevinden zich ook Paleis op de Dam en De Dam.
Hotelvoorzieningen.

Dit hotel biedt diverse eetgelegenheden, zoals een restaurant. Extra voorzieningen zijn onder andere roomservice (beperkte uren), een lift en airconditioning in openbare ruimten. Dit is een rookvrije accommodatie.

Hotelkamers.

Art Hotel Dulac heeft 20 kamers met airconditioning die zijn voorzien van koffie/theevoorzieningen en kamerjassen. Elke kamer heeft flatscreentelevisie met kanalen via de satelliet.

Boek het Art Hotel Dulac, Amsterdam Reserveer online, laagste prijzen

Booking:  Art Hotel Dulac

Gallery
Art by Kourosh Ajamlou


DBL streetview


DBL City view


Patio Suite


Patio Suite


Patio Suite


Badkamer Patio Suite


Bathroom DBL streetview or cityview

Boek het Art Hotel Dulac, Amsterdam Reserveer online, laagste prijzen

Booking:  Art Hotel Dulac

1 opmerking:

  1. Excellent location, reasonable price, very clean, freindly and helpful staff. What else could you ask for.

    BeantwoordenVerwijderen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto