Stads FM Radio Amsterdam

Stads FM Radio AmsterdamSALTO Publieke Omroep Amsterdam - Stads FM on demand

Op dit kanaal hoor je wat er allemaal  in de stad gebeurt. Cultuur, nieuws en actualiteiten afgewisseld met muziek. 's Avonds kan je muziek beluisteren die in Hilversum niet of nauwelijks gedraaid wordt.

Amsterdam FM produceert nieuwsbulletins voor de zender zelf en de overige publieke omroepen van Amsterdam. De bulletins worden geproduceerd op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10:00 en 17:00 uur. De uitzendingen vinden plaats tussen de eerder genoemde tijden, op het hele uur.


Radio Steun Kous


Radio Steunkous is een radio-programma gemaakt door Buurtzorg Amsterdam. Het wordt op de dinsdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uitgezonden via Stads FM, 103.3 op de kabel of 106.8 in de ether. Het programma is speciaal bedoeld voor de patiënten van Buurtzorg. Het spreekt voor zich dat ook patiënten van andere thuiszorgorganisaties het programma aan zou moeten spreken. Jong en oud, zwart en wit: iedereen die met zorg te maken heeft moet zich bij Radio Steunkous betrokken voelen. De studio bevindt zich aan de Piet Heinkade 179 in Amsterdam, op de vierde etage van het Willem de Zwijgerpakhuis.


Wilt u meer weten over Buurtzorg Radio Steunkous?

Neem contact met ons op.
Marjolijn Onvlee 06-12564364
m.onvlee@buurtzorgnederland.com Lees meer over Buurtzorg

Heeft u een uitzending gemist of wilt u weten hoe het programma klinkt, dan zijn de radio-uitzendingen ook online te beluisteren. Online beluisteren kan via www.salto.nl of ga naar de uitzendingen.
Live bellen

Elke dinsdag tussen 14.00 en 15.00 kunt u tijdens het programma inbellen om live vragen te stellen en mee te praten.

020 – 788 43 31


Amsterdam Light


Elke doordeweekse dag is er van 10.00 tot 12.00 AmsterdamLight. Elke dag is er een andere presentator, uit een team van vier mannen en één vrouw. Op het halve uur vinden er Headlines plaats met een nieuwslezer. Er zijn interviews over nieuwe concepten, festivals en dergelijke. Muziek is de belangrijkste factor van AmsterdamLight.

Kunst en Cultuur


Kunst en Cultuur is een programma dat dagelijks van 15.00 tot 17.00 en in het weekend van 14.00 tot 16.00 wordt gemaakt vanaf de 4e etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Elke dag bespreekt een andere presentator wat er allemaal gebeurd op kunst en cultuur gebied in Amsterdam. Vaak is er ook live muziek in de uitzending, en er zijn interviews aan tafel of telefonisch.

Ritme van de Stad


Ritme van de Stad is een actualiteitenprogramma waarin met gasten wordt gesproken aan de telefoon, in de studio of in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.De gesprekken worden afgewisseld met popmuziek. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden tussen 17:00u en 18:00u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezondheid ApotheekStan Tube Video News

Samen voor Nederland