donderdag 5 mei 2016

Opsporing verzocht van babbel truc dief Amsterdam

Babbel dief gezocht


De politie heeft afgelopen week een video vrijgegeven van een man die verdacht wordt van een babbeltruc. 

Op maandag 8 februari 2016 rond 16.30 uur belt de man aan bij een oudere dame (87) in haar huis aan de Jan Abelszstraat in Amsterdam West. Hij doet zich voor alsof hij van de verzekeringen is en moet de zorgpapieren inkijken. De man ontvreemd haar huishoudgeld en de inhoud van haar portemonnee en verstopt zelfs haar adresboekje, wanneer zij haar dochter wil bellen.
Dader  
Bekijk groot formaat
De gezochte man van rond de 50 jaar is ongeveer 1 meter 80 lang. Hij heeft een fors postuur en opvallend wit grijs haar boven zijn oren. Hij droeg tijdens de beroving een blauwe spijkerbroek en een zwarte jas. Daarnaast had de verdachte een leesbril op. De politie is op zoek naar tips over de zaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam