zaterdag 14 mei 2016

A'DAM Toren geopend met uniek panorama

Amsterdam 14 mei 2016

Amsterdam heeft sinds vandaag een uniek uitkijkpunt. Na een verbouwing van anderhalf jaar heeft de voormalige Shell toren een flinke facelift gekregen en werd omgetoverd in de A'DAM Toren.
Amsterdam Dance And Music
De toren vormt de thuisbasis van internationaal creatieve bedrijven in deze belangrijke groeisector zoals ID&T en Massive Music en bied ruimte aan Nachtlab, de bedreven incubator voor nieuw creatief talent. In A’DAM &Co op de 18e verdieping kunnen ondernemers en creatieven dag en nacht netwerken in een mooie Loft met eigen dakterras. Hieraan gekoppeld zijn flexwerkplekken aangeboden voor hen die niet van 9-5 willen werken maar 24/7 over een kantoor of meeting ruimte willen beschikken zonder vast te zitten aan één plek.
A’DAM LOOKOUT is het enige unieke publiek toegankelijke observatiedek van de stad, met een 360° uitzicht over de Amsterdams Sky line inclusief de interactieve, state-of-the-art tentoonstelling over Amsterdam.  Het Adam Brasserie  restaurant Madam word geleid door de vermaarde chef-kok David Baxter en bied culinaire heerlijkheden en een schat aan entertainment.
De 18e verdieping is de thuisbasis van de members club A’DAM&Co. De twee verdiepingen daaronder vormen de splitlevel voor evenementen The Loft.Deze exclusieve Loft is ook voorzien van luxe slaapvertrekken.Het talentontwikkelingsprogramma A’DAM Music School, opende als springplank voor jong Amsterdams muziektalent en diegene die er niet de middelen voor hebben op 14 mei eveneens haar deuren. Ambassadeurs waaronder Martin Garrix, Caro Emerald en Jamai Loman bieden het talent alles wat maar nodig is om zich ontplooien met succes naar de muziek top.

Een van de belangrijkste bouwkundige hoogstandjes van de Adam Toren is de toevoeging van het platform en een glazen cilinder met daarin het draaiend restaurant aan de kroon. Beide delen bieden een spectaculair panoramisch uitzicht over de stad en het omringende landschap. Onder de 'poten' van het gebouw is voorts een innovatief transparant volume. De gevel werd met glans vervangen met behoud van de originele uitstraling. Gevel en dak en delen zoals de lobby en parkeerdelen onderaan de voet werden geïsoleerd en voorzien van duurzame toepassingen zoals een warmte-koudeopslag en energiezuinige installaties.
Thrill Schommels
Een van de sensationele ‘attracties’ van de Adam Toren zijn de Giant Swings; schommels waarmee men over de dakrand kan schommelen; en van een kleine 100 meter diepte kan ‘genieten’. De Giant Swings gaan eerst eind juni open.   Een entreeticket voor de A’DAM Lookout gaat € 15,00 kosten (€ 7,50 voor kinderen van 4-12 jaar)  Er wordt gewerkt met timeslots. Voor de schommelervaring is (volgens een Parool artikel) wel nog een aanvullend ticket nodig.
Videos
A'DAM Lookout elevator going down, A'DAM Toren Amsterdam 10 mei 2016

The New Amsterdam Lookout Tower in 360° !!
The sensationalAmsterdam Tower, filmed with the Ricoh Theta S 360° Camera


ADAM Tower Overview


Meer Adam Toren info zie : www.adamtoren.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...