donderdag 18 februari 2016

Zeg nee tegen Associatieverdrag


In de aanloop naar het referendum over de Oekraïne interviewt Thierry Baudet zijn collega interviewer bij CWS en financieel onderzoekjournalist Arno Wellens (925.nl). Het valt dan ook sterk aan te raden om nee te stemmen op 6 april.
Rutte is te ver gegaan en verliest in de peilingen alsmaar meer kiezers want steeds meer mensen merken de nadelige gevolgen van het ondemocratische Rutte beleid. Het beleid van de Nederlandse Overheid zou Nederland moeten dienen maar Ruttes aanpak blijkt door de steeds groter wordende kloof tussen arm en rijk er op gericht te zijn om alsmaar meer geld en macht toe te bedelen aan de EU super elite en oliarchen zoals Bilderbergers consortiums in New York (Wall Street,FED, J.P Morgan, Rockefeller, Rothshild, het Britse en Oranjehuis. In het plan zoals de regering Rutte dat wil laten doorgaan zouden grote hoeveelheden fossiele brandstoffen via zogenaamde "slimme constructies" worden verhandeld waarbij de grote winst uiteindelijk niet aan het Volk in de Oekraine of aan de EU burgers ten goede komt in de vorm van banen en lagere kosten en meer bedrijvigheid maar uit de ervaring( zoals in Irak Afghanistan, Libie, Syrie en zeker ook het bankroete Griekenland waar 10 000 eerst nog goed lopende staatsbedrijven kapot werden gemaakt en voor een appel en een ei in de handen vielen van Oliarchen uit de Vs en China) blijkt dat de grote winst direct in de vorm van biljoenen euros verdwijnt in de beurzen van Super Oliarchen en dat miljoenen mensen hun broodwinning verliezen en alsmaar armer worden.Thierry Baudet interviewt Arno Wellens over de nadelen van het verdrag dat Rutte perse tegen de wil van de burgers wil doordrukken. Zo blijkt dat het over heel veel geld( biljoenen euros per week) gaat en alleen maar goed voor is voor de Super Elite met name de consortiums in Amerika. Het Europese bedrijfsleven zal door het associatie verdrag uiteindelijk veel meer schade oplopen dan de beloofde voordelen waarmee de alsmaar lachende Rutte het Volk probeert te verleiden.
Associatieverdrag levert geen banen op maar leid tot alsmaar meer bankroete bedrijven
Verwacht word dat meer dan 500 000 Europeanen hun baan zullen verliezen en er nog veel meer werklozen bij zullen komen via massa immigratie als het associatie verdrag door gaat. De Nederlanders zullen volgens de economen pijnlijk nadeel ondervinden wegens oneerlijke concurrentie, stijgende energiekosten en ongunstige belastingen. Bovendien is de Oekraine instabiel en zijn de partijen onbetrouwbaar en moet Nederland helemaal geen zaken doen met landen waar het zeer slecht is gesteld met de mensenrechten.
Advies : Ga stemmen en Zeg nee ! Ga op 6 april met zijn allen stemmen en help uw buurtgenoten die moeilijk ter been zijn of geen vervoer hebben op de weg naar het stembureau zodat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van het democratische recht en allen hun stem kunnen uitbrengen tegen het verdrag.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto