woensdag 17 februari 2016

Bomdreiger Pegida-demonstratie gezocht

Nepbom dreigerIn het programma Opsporing Verzocht heeft de politie beveiliging beelden van de vermoedelijke verstoorder van de Pegida-demonstratie getoond. De zogenaamde nepbom plaatser heet mogelijk Matt, zo blijkt uit een beker van de befaamde koffieketen Starbucks die in de tas met de nepbom werd gevonden.

Update ! Verdachte gearresteerd
Rchercheurs hebben op vrijdag in Amsterdam een 43-jarige man aangehouden in verband met het achterlaten van een nepbom voor de Stopera op zaterdag 6 februari. Dat meldt de Amsterdamse politie. De demonstratie van Pegida werd die dag ernstig gehinderd doordat een verdacht pakket dat bedrieglijk veel op een explosief leek op de demonstratielocatie voor het stadhuis was achtergelaten. De man werd in zijn woning aangehouden. De politie heeft diverse gegevensdragers in beslag genomen en zal het onderzoek verder voortzetten.
DemonstratieIk ben tegen elke vorm van geweld van wie dan ook ! Wat mij betreft zijn echte oorlog-vluchtelingen van harte welkom. Frank Buis.

Op 6 februari liep de Pegida demonstratie helemaal mis doordat op de afgesproken plek een fiets met een verdacht pakketje werd gevonden. De 'bedrieglijk nepbom', met zo bleek later vuurwerk, werd eerst na grondig onderzoek door de Explosievenopruimingsdienst(EOD) weggeruimd.

Vlakbij de Stopera moesten Pegida-demonstranten de plek waar het pakket aan de fiets in allerijl verlaten. De gemeente bood hen een andere plek om te demonstreren maar doordat de demonstranten dan wel langs tegendemonstranten moesten lopen bleven ze staan op de Blauwbrug. Later moesten ze weg wegens allerhande toestanden door tegendemonstranten en werden ze met bussen dan maar liever in veiligheid weggebracht.

Op de bewakingsbeelden is te zien hoe de man aan komt fietsen en hoe hij later weer wegloopt. De fiets met de vuurwerk nepbom liet hij achter en die fiets is nu in handen van de politie. Het blijkt een eerder gestolen damesfiets met opvallende, gloednieuwe fietstassen. Deze fiets stond vast met een nagelnieuw dik slot en het beugelslot.

De politie heeft in de gloednieuwe fietstassen een beker van Starbucks gevonden met daarop de naam 'Matt'. Zo’n naam wordt door het personeel van de koffie zaak veelal op bekers geschreven om de bestellingen niet door elkaar te halen.Voor tips kunt u contact opnemen met de politie.


Tipformulier


Dit formulier wordt op beveiligde wijze verzonden. Als uw tip daartoe aanleiding geeft, neemt de politie contact met u op.

Docteronline.com  medicijnen met extra COUPON korting

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto