vrijdag 5 februari 2016

06 02 2016 Amsterdam demonstraties Pegida

06 02 2016 Amsterdam demonstraties Pegida
Update Politie voert harde charges uit bij Pegida Amsterdam


De demonstratie van Pegida met name tegen de massa instroom van mensen die niet uit een oorlog land komen, begint zaterdag om 15.00 uur bij het stadhuis. Zij willen het herstel van de democratie, strikte grens bewaking zodat Nederland bespaart blijft van een golf van misdaad en aanrandingen en erger zoals in Zweden en andere EU landen.
Er is in feite geen tegendemonstratie maar wel een demonstratie voor Merkels en Ruttes open grens beleid waarbij ongecontroleerd alsmaar meer mensen uit tal van landen zoals Libie, Irak,Somalie, Yemen, Afghanistan, Pakistan etc samen met de vluchtelingen uit Syrie en daaronder ook nog eens IS strijders Europa met de duizenden per week binnenstromen zoals in Calai en Kos. De open deur optocht word georganiseerd door de SP, GroenLinks en PvdA, is bij de Dokwerker op het Jonas Daniël Meijerplein en duurt van 13.00 tot 15:00 uur.
Op zaterdag 6 februari kijkt tijdens de Pegida-demonstratie een officier van justitie mee of er geen strafbare uitingen worden gedaan. Op het hoofdbureau van de politie wordt beoordeeld of mensen al dan niet over de schreef gaan. De , hoofdofficier van justitie, de hoofdcommissaris en burgemeester Eberhart controleren alles nauwlettend op het politiebureau.
Pegida heeft volgens bronnen een aantal film ploegen paraat met camera's en er lopen tal van fotografen en juristen mee, om eventuele misstanden door de tegen demonstranten vast te leggen. De opnames kunnen dan later dienen bij rechtszaken om de onschuld aan te tonen en wie zich wel en niet aan de regels heeft gehouden.
Eberhart van der Laan heeft strikte voorwaarden gesteld aan de demonstraties. Er mag geen gezicht bedekkende kleding worden gedragen en symbolen van organisaties zoals IS en Hamas of hakenkruisen zijn verboden. Eberhart van der Laan heeft opdracht gegeven streng te controleren: "Als je zegt, dit gaat over de grens die we van tevoren duidelijk stellen, dan moeten mensen weten dat de politie zal in grijpen"
De demonstraties worden op 6 februari 2016 live uitgezonden vanaf 13:00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto