zondag 31 januari 2016

Opsporing verzocht vrouw verkracht nabij metrostation Spaklerweg

Vrouw verkracht nabij metrostation Spaklerweg Amsterdam

Beste Amsterdammers,

De politie is op zoek naar getuigen van een zeer ernstig zedendelict dat plaatsvond in de nacht van woensdag op donderdag.Rond 2.30 uur fietste een vrouw over het fietspad langs de Bijlmer bajes, nabij metrostation Spaklerweg. Ze werd door een man op een fiets aangevallen en naar de bosjes langs het spoor gedwongen. Vervolgens vond er een zedendelict plaats dat ongeveer een kwartier duurde.Voorbijgangers

Het incident duurde zo’n 15 minuten. Uit onderzoek blijkt dat gedurende het incident verschillende voetgangers en fietsers zijn gepasseerd. De recherche komt graag met hen in contact. Opvallend is dat één voorbijganger de zwarte herenfiets van de dader heeft meegenomen. Juist die fiets is belangrijk omdat deze een cruciaal aanknopingspunt voor het opsporingsonderzoek kan zijn.

Fiets slachtoffer

De dader ging er na het incident op de fiets van het slachtoffer vandoor in de richting van de Rembrandttoren. Dat gaat om een lila damesfiets, een jaren '50 Amerikaans model, met in het wit het woord ‘topmodel’ op het frame. De fiets heeft een bagagedrager, een zwarte en een witte trapper en een kapotte remkabel die met een veter is vastgemaakt.

Signalement

Het signalement van de dader:

1.80 m lang
25-30 jaar oud
lichtgetinte huidskleur
zwarte trainingsbroek
camel-kaki kleurige jas met zwarte capuchon

De politie roept mensen met informatie over dit incident op om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.

Bron :At5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...