zondag 18 oktober 2015

Amsterdam Dance Event Arrestaties

Amsterdam Dance Event aanhoudingen


Amsterdam 18 Oktober 2015

beste bezoekers,

De regering onder leiding van Marc.R  beweert dat er steeds  veel moeite word gedaan om te voorkomen dat meer mensen en jongeren drugs gaan gebruiken en dat ongelukken worden voorkomen en landgenoten niet ziek worden en komen te overlijden door het gebruik van drugs of door drug gerelateerde misdaad. De regering van M. R.  heeft echter niks anders gedaan dan van alles Kapot Bezuinigen en Reorganiseren, zoals bij de Politie, die pas geleden weer massaal acties ging voeren voor een beter loon, meer personeel en een betere wetgeving.

Drugsdode op ADE

Gisteren werd duidelijk dat een festivalbezoekster is overleden, door het gebruik van verdovende middelen op een van de vele  feesten. Zij zou volgens diverse berichten  "diverse soorten drugs" hebben gebruikt.

Vorig jaar vielen tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) 3 doden door drugs en overleden in heel Amsterdam diverse Toeristen door het gebruik van levensgevaarlijke drugs zoals vermengde Cocaine.


"Ontvoerd en overleden agv buitenaardse wezens" in Amsterdam - RTL NIEUWS


Na drie doden vorig jaar is er ook dit jaar weer een dode gevallen door overmatig drugs- en drankgebruik op het Amsterdam Dance Event. De politie heeft het druk met mensen die onder invloed van drugs allerlei rare dingen gaan doen. De Gemeente Amsterdam heeft net als vorig jaar ook dit jaar weer op drukke plekken Alarm Borden geplaatst met de waarschuwing dat er levensgevaarlijk drugs in omloop zijn.

Reclame voor Drugsparadijs Holland


Onderstaande Youtube video maakt duidelijk dat muziek en feestgangers en zij die in hun vaderland verboden drugs  gebruiken , massaal met alle plezier naar Nederland afreizen om te feesten in Het Paradijs Der Nederlanden waar alles blijkbaar kan en mag en meer dan goed geregeld zou zijn,  hetgeen helaas niet en totaal niet juist is doordat weer een dodelijk slachtoffer te betreuren is.





XTC tsunami Nederland


Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Trimbos-instituut gebruiken minstens 250 000 Nederlanders tussen de 15 en 64 jaar XTC en gebruikten 80.000 Nederlanders afgelopen maand XTC. Europees gezien ligt het drugsgebruik in Nederland extreem hoog. Voor xtc en amfetamine zelfs het hoogst van alle EU-landen.

Amsterdam Dance Event

Met 350.000 feestvierders, 2000 dj's en 300 feesten op bijna 100 locaties is ADE het grootste clubevenement ter wereld. Vandaag is helaas de laatste dag van het Amsterdam Dance Event. Maar opnieuw zijn vannacht ruim honderd mensen aangehouden bij de feesten van ADE. Alle arrestanten hadden meer dan de toegestane hoeveelheid van vijf xtc - pillen op zak, volgens een woordvoerder van de Politie.

Golf van Arrestaties 

Een nacht eerder werden ook ruim honderd mensen aangehouden. Minstens zestien mensen raakten toen ook al onwel na het gebruik van drugs. De politie wijst erop dat er de afgelopen nacht 50.000 bezoekers meer waren dan de 100.000 van een nacht eerder.


Feest Films populair op Sociale Media



Milkshake <3
Posted by Faustix on maandag 8 juni 2015


Trimbos XTC Waarschuwing Levensgevaarlijke XTC pil

Er zijn levensgevaarlijk XTC pillen met levensgevaarlijke doses MDMA in omloop, waarschuwt het Trimbos-instituut. Die levensgevaarlijke XTC pillen zijn afgelopen weken opgedoken bij drugstesten in heel Nederland. De pillen hadden het logo van het Amsterdam Dance Event.



Levensgevaarlijke XTC pil


Het Trimbos-instituut waarschuwt voor steeds hoger gedoseerde XTC-tabletten. Het gebruik van de zogenaamde "Kill Pills" is extra riskant en verhoogt de kans op overdoses, oververhitting, acute psychotische verschijnselen, hartritmestoornissen en het falen van de leverfunctie met mogelijk een fatale afloop.

Volgens Burgemeester Eberhart van der Laan worden drugsgebruikers niet harder aangepakt maar besteed de gemeente Amsterdam extra aandacht aan de gezondheid en veiligheid van de honderdduizenden zoals bij de ADE bezoekers. Ze krijgen meer voorlichting over de gevaren van drugs en drankgebruik.





zaterdag 17 oktober 2015

XTC Drugsdode in Amsterdam


In Amsterdam is iemand om het leven gekomen, mogelijk door XTC drugsgebruik.

Over de identiteit van het slachtoffer en de omstandigheden waaronder dit tragisch ongeluk heeft plaatsgevonden werd geen informatie gegeven. Op 17 oktober is bekend gemaakt dat het slachtoffer een dame is van 43 jaar en bezoekster van het Amsterdam Dance Event (ADE).

Trimbos waarschuwing

Er zijn levensgevaarlijk XTC pillen met levensgevaarlijke doses MDMA in omloop, waarschuwt het Trimbos-instituut. Die levensgevaarlijke XTC pillen zijn afgelopen weken opgedoken bij drugstesten in heel Nederland. De pillen hadden het logo van het Amsterdam Dance Event.



Levensgevaarlijke XTC pil


Het Trimbos-instituut waarschuwt voor steeds hoger gedoseerde xtc-tabletten. Het gebruik van de zogenaamde "Kill Pills" is extra riskant en verhoogt de kans op overdoses, oververhitting, acute psychotische verschijnselen, hartritmestoornissen en het falen van de leverfunctie met mogelijk een fatale afloop.

XTC tsunami Nederland

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Trimbos-instituut gebruiken minstens 250 000 Nederlanders tussen de 15 en 64 jaar xtc en gebruikten 80.000 Nederlanders afgelopen maand XTC. Europees gezien ligt het drugsgebruik in Nederland extreem hoog. Voor xtc en amfetamine zelfs het hoogst van alle EU-landen.

Vorig jaar vielen tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) 3 doden door drugs.

Volgens Burgemeester Eberhart van der Laan worden drugsgebruikers niet harder aangepakt maar besteed de gemeente Amsterdam extra aandacht aan de gezondheid en veiligheid van de honderdduizenden zoals bij de ADE bezoekers. Ze krijgen meer voorlichting over de gevaren van drugs en drankgebruik. 


Amsterdam Dance Event (ADE)

Het bijna grootste clubfestival ter wereld bestaat 20 jaar. De organisatie verwacht dat er zo'n 365.000 bezoekers uit binnen- en buitenland afkomen op driehonderd evenementen, waar ongeveer 2200 artiesten hun opwachting maken. Ruim 80 deelnemende locaties mogen van de Gemeente Amsterdam de deuren langer openhouden en feesten tot 8 uur in de ochtend.



Amsterdam Music Festival
Organized by Dutch promoters Alda Events and ID&T, the AMF has grown into a two-night festival. Catch all the action live from the Amsterdam Arena!

donderdag 15 oktober 2015

schreeuw om hulp in Amsterdam


Amsterdam  16 october   droogbak 1   om 17.00 u
Onthulling   De Stille Schreeuw   van  het nieuwe beeld van de Regenbooggroep


 


Beste bezoekers,


Op 16 oktober vind er om 17.00 u op Droogbak 1  de plechtige onthulling plaats van het kunstwerk "De Stille Schreeuw" van kunstenaar Klaas Hart, de aardigste Amsterdammer van de Regenboog.

U allen  bent uitgenodigd voor de plechtige bijeenkomst die zal worden opgeluisterd met  muziek, kaarslichten en  liederen voor de vrede.

  
Klaas Hart is een Amsterdamse kunstenaar met  pure kijk  op de "werkelijkheid".In zijn werken zijn sferen en stylen te ontdekken van de graffiti, COBRA en cartoon die vaak als onderwerp hebben: de ruwe werkelijkheid, maar dan som met humor gevuld. Klaas hoopt met zijn werk de wereld te inspireren en/of laten nadenken over het leven, de zorgen en noden, en alles waar de mens mee gediend zij.

Klaas maakt daarbij enthousiast gebruik van alle mogelijke mediums en technieken. Het beeld van "De aardigste Amsterdammer" is het symbool  van de schreeuw om hulp van alsmaar meer mensen in binnen en buitenland die nood lijden, en niet gehoord worden door de politiek en velen in de samenleving.


Google Map Onthulling van "De stille Schreeuw" Droogbak 1



Regenbooggroep Amsterdam


Regenboog Groep.

In Amsterdam wonen 150.000 mensen die zich eenzaam voelen. Dat zijn kwetsbare Amsterdammers. Als donateur van De Regenboog Groep help jij kwetsbare Amsterdammers te versterken. Word donateur van de Regenboog Groep en ontvang een Boks- tegen-de-eenzaamheid armbandje.

Bezoekadres

De Regenboog Groep
Droogbak 1-D
1013 GE Amsterdam

Contact

T 020. 531 76 00
F 020. 420 35 28
E info@deregenboog.org

Postadres
De Regenboog Groep
Postbus 10887
1001 EW Amsterdam


Zware mishandeling in bus Amsterdam

Opsporing verzocht van misdadiger

Een buschauffeur is half augustus zeer hard geslagen in de bus. Dat gebeurde in het centrum. Het hele incident is vastgelegd door camera's die in de bus hangen.



Op 16 augustus rond 22.00 uur toert de buschauffeur van Connexxion tot de halte ter hoogte van Hotel Americain op het Leidseplein. Als een vrouwelijke passagier gaat voordringen vraagt de chauffeur netjes in het Engels te wachten. Als de vrouw uiteindelijk aan de beurt is blijkt dat haar ov-chipkaart niet geldig is. Op het moment dat de chauffeur dat probeert duidelijk te maken komt er een man de bus in en buigt zich voorover naar de bestuurder en zegt in het Engels dat hij dat eerder had moeten zeggen. Vervolgens slaat hij hem uit het niets zeer hard op zijn oor en loopt snel de bus uit. De chauffeur heeft van de zeer forse klap op zijn hoofd een trauma. De laatste tijd neemt het geweld tegen chauffeurs alsmaar toe in de bussen die steeds nog niet zijn voorzien van een bescherm scherm.Ook moeten de straffen voor daders zeer fiks omhoog vinden vele Amsterdammers, om de geweldpleging een halt toe te roepen.

Door de camera's is er een goed signalement. Het gaat om een donkere man van 1.90 tot 2 meter van tussen de 25 en 30 jaar. Hij heeft een atletisch figuur,spreekt Engels en droeg toen een beige broek en een zwarte capuchon.

Mensen die de levensgevaarlijke misdadiger zien dienen uit de buurt te blijven en zsm de opsporingstiplijn bellen op 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000.



Mijndomein De voordeligste hosting

maandag 12 oktober 2015

Amsterdam protesteert massaal tegen TTIP

Amsterdam protesteert massaal tegen TTIP

Duizenden mensen hebben zaterdag gedemonstreerd op het Amsterdamse Jonas Daniël Meijerplein tegen het voor nederland zeer ongunstige en illegale TTIP-handelsverdrag tussen Europa en de VS.

De demonstratie werd georganiseerd door brede coalitie van organisaties die Nederland socialer en duurzamer willen maken, waaronder SOMO, Milieudefensie, Wemos, FNV, foodwatch, Greenpeace en Transnational Institute. Eerder deze week overhandigden internationale maatschappelijke organisaties samen meer dan drie miljoen handtekeningen tegen TTIP aan de Europese Commissie.

In Berlijn gingen afgelopen week 450 000 mensen demonstreren volgens REUTERS perbureau ..tegen TTIP, in heel Duitsland vele miljoenen die tegen het rampzalige handelsverdrag zijn.





In Berlin sind nach Angaben 450.000 Gegner der umstrittenen EU-Freihandelsabkommen mit den USA und Kanada auf die Straße gegangen.

Auch Anhänger der Grünen und der Linken unterstützen die Großdemonstration.…
LESEN SIE MEHR: http://de.euronews.com/2015/10/10/gro...

euronews: der meistgesehene Nachrichtensender in Europa.
Abonnieren Sie! http://www.youtube.com/subscription_c...

euronews gibt es in 13 Sprachen: https://www.youtube.com/user/euronews...

Auf Deutsch:
Internet : http://de.euronews.com
Facebook: https://www.facebook.com/euronews
Twitter: http://twitter.com/euronewsde
Google+: https://plus.google.com/u/0/b/1010368...

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam