woensdag 16 december 2015

Politie geeft beelden vrij van schietpartij Amsterdam

Politie geeft beelden vrij van schietpartij Amsterdam

De beelden van een bewakingscamera zijn door de politie vrijgegeven van de schietpartij afgelopen vrijdagavond 11 december op de Amstelveenseweg in Amsterdam. Bij dat incident zijn rond 22.20 twee mannen neergeschoten.De politie spreekt van een gerichte actie. De schutter wist te ontkomen. De slachtoffers van 23 en 28 komen uit Albanië en zijn er slecht aan toe, maar verkeren buiten levensgevaar. De dader is richting het Vondelpark gevlucht. Getuigen omschrijven hem als een ‘klein mannetje’ , blank, tussen de 1.60m en 1.70m, en breed gebouwd. Hij had een bril op, maar dat zou een vermomming zijn. Mogelijk had hij een klein smal streepje haar op zijn kin. De kleuren op de beelden zijn iets vertekend, want zijn jas was zwart. Hij had omgeslagen broekspijpen.

De politie in Amsterdam heeft de beelden vrijgegeven van de schietpartij op de De Clercqstraat waarbij woensdag een 25-jarige Zaandammer om het leven is gekomen. Op de beelden is te zien dat het slachtoffer uit zijn auto stapt en wordt doodgeschoten. De aanleiding voor het schietincident is nog steeds onduidelijk.

Video: Beelden van het dodelijk schietincident in de De ClercqstraatAls het slachtoffer uit zijn auto stapt wordt deze doodgeschoten. De aanleiding voor het schietincident is nog steeds onduidelijk. De man die zich naast het slachtoffer in de auto bevond heeft een verklaring afgelegd tegenover de politie. Hij kan geen enkel duidelijkheid geven over waarom het slachtoffer is uitgestapt. De man is geen verdachte in deze zaak. De politie ontkent de berichtgeving in media dat de politie heeft bevestigd dat het om een onschuldig slachtoffer gaat. Het is een scenario waar men rekening mee houd maar niets staat zeker nog vast."Ook niet na de gesprekken met de bijrijder."

Eberhart Van der Laan

Burgemeester Eberhard van der Laan, benadrukt in een interview met tv-zender AT5 dat de politie meerdere scenario's onderzoekt
.

De politie is ook nog op zoek naar een man die vlak voor het schietincident vanuit de directe omgeving van de shishalounge hard wegrent in de richting van de Bilderdijkstraat. De Village is woensdag op last van Eberhart Van der Laan per direct en voor onbepaalde tijd gesloten ivm de schietpartij. Zeker is sprake van een ernstige verstoring van de openbare orde, aldus de gemeente. In het café zijn de afgelopen jaren verschillende (gewelds)incidenten geweest hetgeen voor de beslissing om de zaak te sluiten heeft meegewogen.

Moord voormalig advocaat Haydar Zengin in de Derkinderenstraat.

De politie heeft 3 sterk op elkaar lijkende compositietekeningen getoond van de man die half oktober vermoedelijk de ex advocaat Haydar Zengin doodschoot in de Derkinderenstraat. Het gaat om een blanke of om een zeer licht getinte man. De compositietekeningen zijn samengesteld op basis van verschillende verklaringen van de getuigen. De politie houdt er sterk rekening mee dat Haydar Zengin niet het beoogde slachtoffer was. Twee weken na de moord werd er in hetzelfde pand namelijk opnieuw iemand neergeschoten. Het 2de slachtoffer overleefde de moordaanslag en is herstellende. Hij is nog niet aan werk. Het bedrijf is na de schietpartijen niet meer gevestigd aan de Derkinderenstraat.De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die meer weten over de laatste uren van Haydar Zengin, of die getuige waren van de schietpartijen, worden dringend gevraagd zich bij de politie te melden.Het opsporingsprogramma van AT5 i.s.m. de politie en het Openbaar Ministerie. Tips? Bel 0900-8844. Anoniem blijven? 0800-7000.

Bureau 020 UZG

Het opsporingsprogramma van AT5 i.s.m. de politie en het Openbaar Ministerie. Tips? Bel 0900-8844. Anoniem blijven? 0800-7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto