donderdag 26 november 2015

Red de Zorg Handtekeningenjagers gezochtHandtekeningenjagers voor de Volkspetitie Red de Zorg gezocht!

Voor 15 december willen we dat meer dan 1 miljoen mensen de Volkspetitie getekend hebben. Die dag gaan we ze in Den Haag overhandigen aan de staatssecretaris van Rijn. Om daarvoor te zorgen hebben we jouw hulp nodig!


Op zaterdag 5 december gaan we bij de Ziggo Dome en de Arena handtekeningen ophalen. We verzamelen om 18.30 uur bij station Bijlmer Arena.

Het kabinet bezuinigt ruim 3 miljard op de zorg. De FNV wil dat de bezuinigen gestopt worden en dat er goede afspraken komen zodat de kwaliteit van zorg voorop staat. Afgelopen zomer maakten ruim 1000 zorgmedewerkers in het bijzijn van staatssecretaris Van Rijn bekend dat er in zes weken tijd ruim 700.000 handtekeningen waren opgehaald voor de Volkspetitie Red de Zorg. Met deze petitie roepen de honderdduizenden ondertekenaars de staatssecretaris op in te grijpen en de bezuinigingen te stoppen. Op 12 september tijdens de Red de Zorgdemonstratie in Amsterdam riepen nogmaals 15.000 mensen de staatssecretaris gehoor te geven aan de eisen in de Volkspetitie. Van Rijn heeft 210 miljoen extra beschikbaar gesteld voor de welzijn in de verpleeghuizen en is met de FNV in overleg.

:!: Aanmelden kan via mlueer@abvakabo.nl

Op 15 december gaan we naar Den Haag om de handtekeningen aan staatssecretaris Van Rijn aan te bieden. FNV regelt gratis vervoer. Schrijf je in via: http://www.fnvvoorzorg.nl/forms/aanmeld ... -den-haag/

:?: Wil je meer doen? Via http://www.fnvvoorzorg.nl kun je petitielijsten aanvragen.

Je kan hiermee vrienden, familie, buren en collega’s vragen om ook te tekenen. Andere plekken waar veel mensen willen tekenen zijn bijvoorbeeld in de bioscoop, op de markt, bij de voetbalwedstrijd en in de rij bij de supermarkt. Als mensen de Volkspetitie steunen kun je hen direct vragen om een petitielijst mee te nemen en óók handtekeningen op te halen. Je kunt ook een link met de Volkspetitie sturen naar je contacten met de oproep deze te tekenen. Meer informatie en ideeën vind je op http://www.fnvvoorzorg.nl.
Mijndomein De voordeligste hosting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...