donderdag 26 november 2015

Red de Zorg Handtekeningenjagers gezochtHandtekeningenjagers voor de Volkspetitie Red de Zorg gezocht!

Voor 15 december willen we dat meer dan 1 miljoen mensen de Volkspetitie getekend hebben. Die dag gaan we ze in Den Haag overhandigen aan de staatssecretaris van Rijn. Om daarvoor te zorgen hebben we jouw hulp nodig!


Op zaterdag 5 december gaan we bij de Ziggo Dome en de Arena handtekeningen ophalen. We verzamelen om 18.30 uur bij station Bijlmer Arena.

Het kabinet bezuinigt ruim 3 miljard op de zorg. De FNV wil dat de bezuinigen gestopt worden en dat er goede afspraken komen zodat de kwaliteit van zorg voorop staat. Afgelopen zomer maakten ruim 1000 zorgmedewerkers in het bijzijn van staatssecretaris Van Rijn bekend dat er in zes weken tijd ruim 700.000 handtekeningen waren opgehaald voor de Volkspetitie Red de Zorg. Met deze petitie roepen de honderdduizenden ondertekenaars de staatssecretaris op in te grijpen en de bezuinigingen te stoppen. Op 12 september tijdens de Red de Zorgdemonstratie in Amsterdam riepen nogmaals 15.000 mensen de staatssecretaris gehoor te geven aan de eisen in de Volkspetitie. Van Rijn heeft 210 miljoen extra beschikbaar gesteld voor de welzijn in de verpleeghuizen en is met de FNV in overleg.

:!: Aanmelden kan via mlueer@abvakabo.nl

Op 15 december gaan we naar Den Haag om de handtekeningen aan staatssecretaris Van Rijn aan te bieden. FNV regelt gratis vervoer. Schrijf je in via: http://www.fnvvoorzorg.nl/forms/aanmeld ... -den-haag/

:?: Wil je meer doen? Via http://www.fnvvoorzorg.nl kun je petitielijsten aanvragen.

Je kan hiermee vrienden, familie, buren en collega’s vragen om ook te tekenen. Andere plekken waar veel mensen willen tekenen zijn bijvoorbeeld in de bioscoop, op de markt, bij de voetbalwedstrijd en in de rij bij de supermarkt. Als mensen de Volkspetitie steunen kun je hen direct vragen om een petitielijst mee te nemen en óók handtekeningen op te halen. Je kunt ook een link met de Volkspetitie sturen naar je contacten met de oproep deze te tekenen. Meer informatie en ideeën vind je op http://www.fnvvoorzorg.nl.
Mijndomein De voordeligste hosting

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto