donderdag 15 oktober 2015

Zware mishandeling in bus Amsterdam

Opsporing verzocht van misdadiger

Een buschauffeur is half augustus zeer hard geslagen in de bus. Dat gebeurde in het centrum. Het hele incident is vastgelegd door camera's die in de bus hangen.



Op 16 augustus rond 22.00 uur toert de buschauffeur van Connexxion tot de halte ter hoogte van Hotel Americain op het Leidseplein. Als een vrouwelijke passagier gaat voordringen vraagt de chauffeur netjes in het Engels te wachten. Als de vrouw uiteindelijk aan de beurt is blijkt dat haar ov-chipkaart niet geldig is. Op het moment dat de chauffeur dat probeert duidelijk te maken komt er een man de bus in en buigt zich voorover naar de bestuurder en zegt in het Engels dat hij dat eerder had moeten zeggen. Vervolgens slaat hij hem uit het niets zeer hard op zijn oor en loopt snel de bus uit. De chauffeur heeft van de zeer forse klap op zijn hoofd een trauma. De laatste tijd neemt het geweld tegen chauffeurs alsmaar toe in de bussen die steeds nog niet zijn voorzien van een bescherm scherm.Ook moeten de straffen voor daders zeer fiks omhoog vinden vele Amsterdammers, om de geweldpleging een halt toe te roepen.

Door de camera's is er een goed signalement. Het gaat om een donkere man van 1.90 tot 2 meter van tussen de 25 en 30 jaar. Hij heeft een atletisch figuur,spreekt Engels en droeg toen een beige broek en een zwarte capuchon.

Mensen die de levensgevaarlijke misdadiger zien dienen uit de buurt te blijven en zsm de opsporingstiplijn bellen op 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000.



Mijndomein De voordeligste hosting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam