zondag 18 oktober 2015

Amsterdam Dance Event Arrestaties

Amsterdam Dance Event aanhoudingen


Amsterdam 18 Oktober 2015

beste bezoekers,

De regering onder leiding van Marc.R  beweert dat er steeds  veel moeite word gedaan om te voorkomen dat meer mensen en jongeren drugs gaan gebruiken en dat ongelukken worden voorkomen en landgenoten niet ziek worden en komen te overlijden door het gebruik van drugs of door drug gerelateerde misdaad. De regering van M. R.  heeft echter niks anders gedaan dan van alles Kapot Bezuinigen en Reorganiseren, zoals bij de Politie, die pas geleden weer massaal acties ging voeren voor een beter loon, meer personeel en een betere wetgeving.

Drugsdode op ADE

Gisteren werd duidelijk dat een festivalbezoekster is overleden, door het gebruik van verdovende middelen op een van de vele  feesten. Zij zou volgens diverse berichten  "diverse soorten drugs" hebben gebruikt.

Vorig jaar vielen tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) 3 doden door drugs en overleden in heel Amsterdam diverse Toeristen door het gebruik van levensgevaarlijke drugs zoals vermengde Cocaine.


"Ontvoerd en overleden agv buitenaardse wezens" in Amsterdam - RTL NIEUWS


Na drie doden vorig jaar is er ook dit jaar weer een dode gevallen door overmatig drugs- en drankgebruik op het Amsterdam Dance Event. De politie heeft het druk met mensen die onder invloed van drugs allerlei rare dingen gaan doen. De Gemeente Amsterdam heeft net als vorig jaar ook dit jaar weer op drukke plekken Alarm Borden geplaatst met de waarschuwing dat er levensgevaarlijk drugs in omloop zijn.

Reclame voor Drugsparadijs Holland


Onderstaande Youtube video maakt duidelijk dat muziek en feestgangers en zij die in hun vaderland verboden drugs  gebruiken , massaal met alle plezier naar Nederland afreizen om te feesten in Het Paradijs Der Nederlanden waar alles blijkbaar kan en mag en meer dan goed geregeld zou zijn,  hetgeen helaas niet en totaal niet juist is doordat weer een dodelijk slachtoffer te betreuren is.

XTC tsunami Nederland


Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Trimbos-instituut gebruiken minstens 250 000 Nederlanders tussen de 15 en 64 jaar XTC en gebruikten 80.000 Nederlanders afgelopen maand XTC. Europees gezien ligt het drugsgebruik in Nederland extreem hoog. Voor xtc en amfetamine zelfs het hoogst van alle EU-landen.

Amsterdam Dance Event

Met 350.000 feestvierders, 2000 dj's en 300 feesten op bijna 100 locaties is ADE het grootste clubevenement ter wereld. Vandaag is helaas de laatste dag van het Amsterdam Dance Event. Maar opnieuw zijn vannacht ruim honderd mensen aangehouden bij de feesten van ADE. Alle arrestanten hadden meer dan de toegestane hoeveelheid van vijf xtc - pillen op zak, volgens een woordvoerder van de Politie.

Golf van Arrestaties 

Een nacht eerder werden ook ruim honderd mensen aangehouden. Minstens zestien mensen raakten toen ook al onwel na het gebruik van drugs. De politie wijst erop dat er de afgelopen nacht 50.000 bezoekers meer waren dan de 100.000 van een nacht eerder.


Feest Films populair op Sociale MediaMilkshake <3
Posted by Faustix on maandag 8 juni 2015


Trimbos XTC Waarschuwing Levensgevaarlijke XTC pil

Er zijn levensgevaarlijk XTC pillen met levensgevaarlijke doses MDMA in omloop, waarschuwt het Trimbos-instituut. Die levensgevaarlijke XTC pillen zijn afgelopen weken opgedoken bij drugstesten in heel Nederland. De pillen hadden het logo van het Amsterdam Dance Event.Levensgevaarlijke XTC pil


Het Trimbos-instituut waarschuwt voor steeds hoger gedoseerde XTC-tabletten. Het gebruik van de zogenaamde "Kill Pills" is extra riskant en verhoogt de kans op overdoses, oververhitting, acute psychotische verschijnselen, hartritmestoornissen en het falen van de leverfunctie met mogelijk een fatale afloop.

Volgens Burgemeester Eberhart van der Laan worden drugsgebruikers niet harder aangepakt maar besteed de gemeente Amsterdam extra aandacht aan de gezondheid en veiligheid van de honderdduizenden zoals bij de ADE bezoekers. Ze krijgen meer voorlichting over de gevaren van drugs en drankgebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...