zondag 18 oktober 2015

Amsterdam Dance Event Arrestaties

Amsterdam Dance Event aanhoudingen


Amsterdam 18 Oktober 2015

beste bezoekers,

De regering onder leiding van Marc.R  beweert dat er steeds  veel moeite word gedaan om te voorkomen dat meer mensen en jongeren drugs gaan gebruiken en dat ongelukken worden voorkomen en landgenoten niet ziek worden en komen te overlijden door het gebruik van drugs of door drug gerelateerde misdaad. De regering van M. R.  heeft echter niks anders gedaan dan van alles Kapot Bezuinigen en Reorganiseren, zoals bij de Politie, die pas geleden weer massaal acties ging voeren voor een beter loon, meer personeel en een betere wetgeving.

Drugsdode op ADE

Gisteren werd duidelijk dat een festivalbezoekster is overleden, door het gebruik van verdovende middelen op een van de vele  feesten. Zij zou volgens diverse berichten  "diverse soorten drugs" hebben gebruikt.

Vorig jaar vielen tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) 3 doden door drugs en overleden in heel Amsterdam diverse Toeristen door het gebruik van levensgevaarlijke drugs zoals vermengde Cocaine.


"Ontvoerd en overleden agv buitenaardse wezens" in Amsterdam - RTL NIEUWS


Na drie doden vorig jaar is er ook dit jaar weer een dode gevallen door overmatig drugs- en drankgebruik op het Amsterdam Dance Event. De politie heeft het druk met mensen die onder invloed van drugs allerlei rare dingen gaan doen. De Gemeente Amsterdam heeft net als vorig jaar ook dit jaar weer op drukke plekken Alarm Borden geplaatst met de waarschuwing dat er levensgevaarlijk drugs in omloop zijn.

Reclame voor Drugsparadijs Holland


Onderstaande Youtube video maakt duidelijk dat muziek en feestgangers en zij die in hun vaderland verboden drugs  gebruiken , massaal met alle plezier naar Nederland afreizen om te feesten in Het Paradijs Der Nederlanden waar alles blijkbaar kan en mag en meer dan goed geregeld zou zijn,  hetgeen helaas niet en totaal niet juist is doordat weer een dodelijk slachtoffer te betreuren is.

XTC tsunami Nederland


Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Trimbos-instituut gebruiken minstens 250 000 Nederlanders tussen de 15 en 64 jaar XTC en gebruikten 80.000 Nederlanders afgelopen maand XTC. Europees gezien ligt het drugsgebruik in Nederland extreem hoog. Voor xtc en amfetamine zelfs het hoogst van alle EU-landen.

Amsterdam Dance Event

Met 350.000 feestvierders, 2000 dj's en 300 feesten op bijna 100 locaties is ADE het grootste clubevenement ter wereld. Vandaag is helaas de laatste dag van het Amsterdam Dance Event. Maar opnieuw zijn vannacht ruim honderd mensen aangehouden bij de feesten van ADE. Alle arrestanten hadden meer dan de toegestane hoeveelheid van vijf xtc - pillen op zak, volgens een woordvoerder van de Politie.

Golf van Arrestaties 

Een nacht eerder werden ook ruim honderd mensen aangehouden. Minstens zestien mensen raakten toen ook al onwel na het gebruik van drugs. De politie wijst erop dat er de afgelopen nacht 50.000 bezoekers meer waren dan de 100.000 van een nacht eerder.


Feest Films populair op Sociale MediaMilkshake <3
Posted by Faustix on maandag 8 juni 2015


Trimbos XTC Waarschuwing Levensgevaarlijke XTC pil

Er zijn levensgevaarlijk XTC pillen met levensgevaarlijke doses MDMA in omloop, waarschuwt het Trimbos-instituut. Die levensgevaarlijke XTC pillen zijn afgelopen weken opgedoken bij drugstesten in heel Nederland. De pillen hadden het logo van het Amsterdam Dance Event.Levensgevaarlijke XTC pil


Het Trimbos-instituut waarschuwt voor steeds hoger gedoseerde XTC-tabletten. Het gebruik van de zogenaamde "Kill Pills" is extra riskant en verhoogt de kans op overdoses, oververhitting, acute psychotische verschijnselen, hartritmestoornissen en het falen van de leverfunctie met mogelijk een fatale afloop.

Volgens Burgemeester Eberhart van der Laan worden drugsgebruikers niet harder aangepakt maar besteed de gemeente Amsterdam extra aandacht aan de gezondheid en veiligheid van de honderdduizenden zoals bij de ADE bezoekers. Ze krijgen meer voorlichting over de gevaren van drugs en drankgebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto