vrijdag 18 september 2015

Stations onveilig door Rutte beleid

Zieke beelden: meisjes aan haren door Rotterdam gesleurd, in elkaar geslagen en beroofd. Politie niet aanwezig vanwege de bezuinigingen van Marc Rutte.

Twee meisjes van 17 en 19 zijn zeer zwaar mishandeld en beroofd op Rotterdam CS. Met oud en nieuw liepen ze vanaf een feestje naar het station. Ze komen twee andere meisjes tegen die hen om sigaretten vragen. Die hebben ze niet.Kort daarop worden ze aan de haren getrokken en in elkaar geslagen, beroofd. De beelden werden langere tijd niet openbaar gemaakt. Blijkbaar wilde de regering de ernst van de situatie niet openbaar hebben omdat onveilige stations direct het gevolg zijn van de bezuinigingen op de veiligheid en politie en de door Rutte georganiseerde mislukte reorganisatie van de politie. Uit opiniepeilingen blijkt dat ruim 89 procent van alle ondervraagden vind dat de regering Rutte moet opstappen wegens het in gevaar brengen van Nederland. Jong en oud vind dat Rutte niets doet om het land en de stations te beveiligen, ruim 43 procent van de aanhang van Rutte heeft ook al geen enkel vertrouwen meer in de premier. Landelijk word op Sociale media en via petities door steeds meer Nederlanders (ruim 75 procent) opgeroepen tot het direct opstappen van Rutte wegens de afbraak van de zorg, corruptie, niet bewaken van de grenzen, toenemende criminaliteit,geldverspilling, liegen, kiesbedrog en wanbeheer.Hoeveel kost een rondje collega's maken. toch zeker geen 9 maanden! In die tijd word een kind gemaakt. De agenten kunnen in die tijd wel eens een filmpje kijken van 5-10 minuten en de daders inrekenen.

RTV NH Geweld tegen dames neemt alsmaar toeEen 15-jarig meisje werd op de kermis van Purmerend mishandeld door jongeren. De tiener kwam op voor haar vriendje, die eveneens door een groep jongens belaagd werd. Dit schrijft RTV NH. De 15-jarige wordt onder meer aan haar haren getrokken en krijgt schoppen in haar zij. De moeder van het meisje heeft de video van het incident openbaar gemaakt in de hoop dat de daders gevonden worden. De vrouw laat weten dat er zeker 60 jongens in een kring om haar dochter en vriendje stonden. Ze noemt de aanvallers "vrouwenmishandelaars" : "Jong geleerd oud gedaan!”, aldus de woeste vrouw.

De regering Rutte heeft tot nog toe niets gedaan om het geweld tegen vrouwen tegen te gaan en bezuinigd alsmaar meer op veiligheid en de politie.

Laatste Nieuws terreur verdachte gearresteerd

Een man die op het laatste moment de Thalys in Rotterdam insprong heeft zich opgesloten op het toilet. Hij zou volgens sommigen daarna geroepen hebben dat hij een bom bij zich heeft. De verdere toedracht is onduidelijk, de politie wist later te melden dat er geen aanwijzingen waren dat de man gewapend is. De man is inmiddels door een arrestatieteam van de politie uit de trein gehaald. Dat meldt een verslaggever van het ANP. Het gaat om een in het zwart geklede jongen die als zwartrijder de trein uit werd gesleept door het arrestatieteam.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...