vrijdag 18 september 2015

Stations onveilig door Rutte beleid

Zieke beelden: meisjes aan haren door Rotterdam gesleurd, in elkaar geslagen en beroofd. Politie niet aanwezig vanwege de bezuinigingen van Marc Rutte.

Twee meisjes van 17 en 19 zijn zeer zwaar mishandeld en beroofd op Rotterdam CS. Met oud en nieuw liepen ze vanaf een feestje naar het station. Ze komen twee andere meisjes tegen die hen om sigaretten vragen. Die hebben ze niet.Kort daarop worden ze aan de haren getrokken en in elkaar geslagen, beroofd. De beelden werden langere tijd niet openbaar gemaakt. Blijkbaar wilde de regering de ernst van de situatie niet openbaar hebben omdat onveilige stations direct het gevolg zijn van de bezuinigingen op de veiligheid en politie en de door Rutte georganiseerde mislukte reorganisatie van de politie. Uit opiniepeilingen blijkt dat ruim 89 procent van alle ondervraagden vind dat de regering Rutte moet opstappen wegens het in gevaar brengen van Nederland. Jong en oud vind dat Rutte niets doet om het land en de stations te beveiligen, ruim 43 procent van de aanhang van Rutte heeft ook al geen enkel vertrouwen meer in de premier. Landelijk word op Sociale media en via petities door steeds meer Nederlanders (ruim 75 procent) opgeroepen tot het direct opstappen van Rutte wegens de afbraak van de zorg, corruptie, niet bewaken van de grenzen, toenemende criminaliteit,geldverspilling, liegen, kiesbedrog en wanbeheer.Hoeveel kost een rondje collega's maken. toch zeker geen 9 maanden! In die tijd word een kind gemaakt. De agenten kunnen in die tijd wel eens een filmpje kijken van 5-10 minuten en de daders inrekenen.

RTV NH Geweld tegen dames neemt alsmaar toeEen 15-jarig meisje werd op de kermis van Purmerend mishandeld door jongeren. De tiener kwam op voor haar vriendje, die eveneens door een groep jongens belaagd werd. Dit schrijft RTV NH. De 15-jarige wordt onder meer aan haar haren getrokken en krijgt schoppen in haar zij. De moeder van het meisje heeft de video van het incident openbaar gemaakt in de hoop dat de daders gevonden worden. De vrouw laat weten dat er zeker 60 jongens in een kring om haar dochter en vriendje stonden. Ze noemt de aanvallers "vrouwenmishandelaars" : "Jong geleerd oud gedaan!”, aldus de woeste vrouw.

De regering Rutte heeft tot nog toe niets gedaan om het geweld tegen vrouwen tegen te gaan en bezuinigd alsmaar meer op veiligheid en de politie.

Laatste Nieuws terreur verdachte gearresteerd

Een man die op het laatste moment de Thalys in Rotterdam insprong heeft zich opgesloten op het toilet. Hij zou volgens sommigen daarna geroepen hebben dat hij een bom bij zich heeft. De verdere toedracht is onduidelijk, de politie wist later te melden dat er geen aanwijzingen waren dat de man gewapend is. De man is inmiddels door een arrestatieteam van de politie uit de trein gehaald. Dat meldt een verslaggever van het ANP. Het gaat om een in het zwart geklede jongen die als zwartrijder de trein uit werd gesleept door het arrestatieteam.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto