maandag 21 september 2015

De Tramhalte moet terug en vlug





Tram 3 stopt vanaf 14 december niet meer op de halte Amsteldijk en dat is de zoveelste ramp na de asociale bezuinigingen van Rutte op de zorg voor de ouderen die vrijwel zonder vervoer komen te zitten. Daarom demonstreren de ouderen en sympathisanten tegen het ondoordachte en onverantwoordelijke besluit van het GVB.

De tram wordt al heel lang veel gebruikt door de ouderen. Zij kunnen met lijn 3 wel en wee naar het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis en elders reizen. Vanaf 14 december zouden zij enkelen honderden meters verder moeten lopen naar de Van Woustraat of de Wibaustraat. Het GVB zegt te kiezen voor het opheffen van een aantal haltes om te bezuinigen en verklaarden dat er meer dan genoeg andere haltes in de buurt zouden zijn voor de ouderen hetgeen niet juist is want die liggen veel te ver weg.

Rutte zette de trend : Asociaal alsmaar kappen en bezuinigen op Zorg en ouderen

In de vlugheid maar zoveel mogelijk te bezuinigen en meer winst te maken zoals Rutte dat voorstaat om vervolgens de rijkste mensen rijker te maken en het geld te verspillen aan alles behalve aan De Nederlander en de ouderen die met keihard werken en betalen van premies Nederland hebben opgebouwd tot een welvarend land, is de GVB voorbijgegaan aan het feit dat de ouderen van vervoer worden verstoken en in de kou honderden meters zouden moeten gaan lopen en velen daartoe niet in staat zijn, en er ongelukken kunnen geschieden zoals in de winter uitglijden en valpartijen. De ouderen word groot onrecht aangedaan omdat we allemaal recht op hebben op een goed vervoer en te spreken over een goede zorg waar heel Amsterdam afgelopen week voor is gaan demonstreren op Het Damrak en Het Westerpark en wel tegen de onmenselijke en asociale bezuinigingen op de zorg door Rutte.

Wij en de Amsterdammers verzoeken De GVB haar overhaaste beslissing om halte 3 te sluiten terug te draaien zodat de ouderen weer zoals vanouds gebruik kunnen maken van het vanouds goede en vertrouwde vervoer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...