zaterdag 12 september 2015

Amsterdam massaal protest tegen Rutte

Massaal Protest tegen Rutte 

Duizenden zorggevers, landgenoten die geen goede zorg meer krijgen door het beleid van Rutte , Amsterdammers en demonstranten die tegen de afbraak zijn van de zorg hebben zich op het Damrak verzameld uit protest tegen de uitholling en afbraak van de zorg door de regering Rutte.Amsterdam kleurt wit, een prachtig gezicht. De toegestroomde massa demonstranten scandeerden uit volle borst 'actie, actie!  'red de zorg ,weg met Rutte weg met Rutte actie actie'.

Red De Zorg   Weg Met Rutte 

De regering Rutte spendeert miljarden aan oorlog , aan de EU , de grieken en geeft miljarden uit aan de massa instroom en  krijgen steeds meer ouderen, zieken en kleine kinderen die zorg behoeven in Nederland  geen of nauwelijks de zorg die zij keihard nodig hebben en waar zij recht op hebben. Miljoenen Nederlanders zijn woedend omdat zij door Rutte zijn bedrogen. Rutte komt de afspraken ook niet na en wil ook niet luisteren naar de stem van het volk en weigert het woekerwinst zorgstelsel( miljardenwinsten bij de zorgverzekeraars) af te schaffen en te vervangen voor een sociaal zorg stelsel waarin alle mensen in Nederland goede en betaalbare zorg krijgen.

40 000 demonstranten in Amsterdam


Naar schatting zijn 45.000 demonstranten bijeen gekomen om de actie te voeren tegen de regering Rutte en de afbraak van de zorg.

"We staan massaal op de kaart." "Actie, actie!", scandeerde de massa, uitbundig zwaaiend met spandoeken en borden.

"Zorg is een humaan recht, "red de zorg,  weg met Rutte " joelen de betogers in koren. Ze eisen dat de regering Rutte per direct ontslag neemt  omdat zij de mensenrechten met de voeten treed en de kiesbeloftes niet waar maakt en de kloof tussen arm en rijk alsmaar groter word en bovenal omdat Rutte de ouderen en zieken aan hun lot overlaat.

"Rutte is steeds bezig met kappen en bezuinigen  en het  het verrijken van de elite, en hij gedoogt  fraude en grijpt niet in"Velen zijn woedend vanwege  de miljardenverspilling en het baanloos maken van 250 000 zorgwerkers, die keihard nodig zijn in de zorgsector om de mensen te geven waar ze recht op hebben en wel een goede liefdevolle zorg .Rutte blijft maar doorgaan met kappen en sluit  honderden tehuizen en oorden voor ouderen.

"Onze ouderen liggen in de poep en plas en krijgen geen zorg en aandacht .. steeds meer ouderen overlijden door gebrek aan of zelfs helemaal geen  zorg"

FNV-bestuurder Gijs van Dijk en Lilian Marijnissen liepen voor bij de demonstratie rond het middaguur.  Marijnissen meld dat meer dan 800.000 mensen hun handtekening hebben gezet onder de volkspetitie die de vakbond begin mei startte. De verzamelde handtekeningen tegen de zorgbezuiniging en afbraak van de zorg worden overhandigd aan de falende staatssecretaris Martin van Rijn (Volksgezondheid). De FNV roept  op een persoonlijke boodschap aan Van Rijn te sms'en aan een speciaal mobiel nummer. De bond wil die onder zijn ogen gaan brengen.

Westerpark bomvol demonstranten


De massa  demonstranten is door het centrum van de hoofdstad naar het Westerpark getrokken. Van Rijn sprak daar de bezorgde burgers toe en had eerder een oproep aan de FNV gedaan om te onderhandelen om samen een oplossing af te dwingen.

Peiling  Rutte moet opstappen

4 miljoen demonstranten in Heel Nederland eisen goede zorg


"Schande !!!! Rutte laat de ouderen en de zieken aan hun lot over"

Volgens de opiniepeiling is  Rutte het vertrouwen helemaal  kwijt van  de Nederlanders door de afbraak van het zorg stelsel, kiesbedrog, geldverspilling, liegen,  het niet nakomen van afspraken door het verspillen van 250 miljard aan de EU , deelname aan de oorlog in o.a. Syrie en opvoeren van de krijgshandelingen en de wapenproductie, de eindeloze lijst van fraude en corruptie , de mh17 doofpot,  falend immigratiebeleid en liegen over de kosten per asielzoeker (26 000 euro per persoon per jaar) , en met name de schending van de rechten van de ouderen en de rechten van de zieken en de kinderen in Nederland aldus de afbraak van de zorg en het baanloos maken van 250 000 zorgwerkers.


TEKEN DE  VOLKSPETITIE RED DE ZORG

Deze regering Rutte  bezuinigt miljarden op de zorg.

Terwijl verzorgingshuizen sluiten en ouderen langer thuis moeten blijven wonen, bezuinigt de regering op de zorg thuis.

Terwijl ouderen in een verpleeghuis te weinig zorg en aandacht krijgen omdat de werkdruk voor medewerkers torenhoog is, bezuinigt de regering op de verpleeghuizen.

Terwijl zorgverzekeraars recordwinsten maken, bezuinigt de regering op de zorg aan psychiatrische en gehandicapte cliënten.

Honderdduizenden mensen die zorg nodig hebben omdat ze ouder worden, psychische problemen of een handicap hebben, raken deze zorg kwijt.

Tienduizenden mensen die in de zorg werken, verliezen hun baan of hun inkomen. Wij roepen de regering daarom op om de afbraak van de zorg nu te stoppen. Teken nu !!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto