woensdag 19 augustus 2015

sail 2015 at5 video nieuws


Sail 2015 Live Sreams Tv

Sail Live Stream AT5



Sail Live Voormedia


SAIL Amsterdam is het grootste publieksevenement van Nederland dat slechts eens per 5 jaar wordt georganiseerd. Een spectaculair hoogtepunt is de aankomst van meer dan 50 tall ships in de IJhaven, vergezeld door duizenden kleinere schepen.

Kijk nu live mee vanuit Amsterdam Woensdag 19 augustus t/m zondag 23 augustus, 2015

SAIL Amsterdam is one of the largest maritime events in the world. A spectacular highlight is the arrival of over 50 tall ships in Amsterdam, accompanied by thousands of smaller vessels.

Watch SAIL 2015 live from Amsterdam Wednesday august 19th until Sunday august 23rd, 2015

Aanvang Sail 2015





Hieronder een mooie video over de tall ships van de sial 2o15


Videomessage Tall Ship Alex 2 - SAIL Amsterdam 2015


Alexander von Humboldt II all the way from Germany. See you at SAIL Amsterdam 2015!

The making of de Sail vlag Amsterdam 2015


De Dokkumer Vlaggen Centrale mag met gepaste trots alle vlaggen leveren voor SAIL Amsterdam 2015. SAIL Amsterdam is met het decor van internationale Tall Ships het grootste publieksevenement van Nederland. Een fantastisch vaarspektakel, waar naast schepen, nu ook vlaggen een hoofdrol spelen.

Zo worden alle duizenden vlaggen in Dokkum namelijk voorzien van een ingenieuze chip, om alle deelnemende boten te kunnen volgen. Boten die geen toegang hebben tot het evenemententerrein worden op deze manier ook geregistreerd. Bekijk hier het complete productieproces van de Sail vlaggen. #zeefdruk #sail2015 #sailamsterdam

Tall ships Sail 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam