donderdag 30 juli 2015

Amsterdam Kookt gratis festival 30 juli tm 2 augustus
Amsterdam KooktVan donderdag 30 juli t/m zondag 2 augustus vindt op de NDSM-werf de 1e editie van Amsterdam Kookt plaats. 4  dagen lang kunnen mensen culinair en cultureel genieten op de prachtige plek aan ’t IJ en dat zonder toegangskaart, want het festival is geheel gratis te bezoeken.

Op Amsterdam Kookt treft u de meest exclusieve Foodtrucks, waanzinnige optredens van bekende artiesten zoals Kris Berry en Handsome Poets en er zijn tal van kookworkshops en demonstraties van top koks en foodfanaten onder het genot van een goed glas wijn of een heerlijk helder koud biertje.Amsterdam Kookt is must voor iedereen die van het bourgondische leven houdt!

Wilt u graag met uw foodtruck op Amsterdam Kookt staan, of heeft een vraag over het festival neem dan gerust contact op met

Amsterdam Kookt
NDSM-Werf Amsterdam-Noord
Neveritaweg 15
info@amsterdamkookt.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

...