donderdag 25 juni 2015

SAIL AMSTERDAM 2015
Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.


TIP: Bekijk hier de Live TV Stream en videos van de Sail 2015 *** Be welcome to watch the amazing Sail 2015 live stream!


SAIL AMSTERDAM 2015

19-23 augustus 2015, Amsterdam


SAIL AMSTERDAM 2015! is is sinds 1975 uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van Nederlanden en het grootste nautische evenement van Europa. Deze zomer staat onze hoofdstad in het teken van de mooiste zeilschepen van over de hele wereld. Met meer dan 50 Tall Ships, een SAIL-In parade van 12 km en een evenementengebied verspreid over heel Amsterdam!

Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd.SAIL Amsterdam is dé plek waar jong en oud genieten van al het moois dat nautisch Amsterdam te bieden heeft.

Niet alleen de IJhaven, die tijdens deze dagen Oranjehaven heet, is het toneel voor activiteiten. Zo speelt het programma zich eveneens af in de binnenstad, waar rondleidingen zijn naar historische nautische plekken en in het Scheepvaartmuseum, dat het trefpunt is voor de zakelijke wereld. Op de NDSM-werf is onder meer een programma voor jongeren.


Sail Music Marina!

Helemaal Nieuw is de , aan de noordkant van het IJ waar elke avond bekende acts op het programma staan zoals.Het Koninklijk Concertgebouworkest,Miss Montreal en Kensington ,Jan Smit, Nick & Simon en Martijn Fischer,  'Disney Pirates of the Caribbean in Concert' en  K3 af.


Previews


"Van gouden verleden naar gouden toekomst" De 9e editie is van 19 t/m 23 Augustus 2015De organisatie van Sail, betrekt dit keer meer dan voorheen ook de rest van Amsterdam bij de festiviteiten zoals de IJhaven, die tijdens deze dagen Oranjehaven heet, en de binnenstad, waar rondleidingen zijn naar historische nautische plekken en het Scheepvaartmuseum, dat het trefpunt is voor de zakelijke wereld. Ook op de NDSM-werf is van alles te doen zoals een gevarieerd programma voor jongeren.


◤◢ ▬▬ SAIL OCEANEN ▬▬ ◤◢

▸ ORANJE OCEAAN (Amsterdam IJhaven)
Hart van SAIL

▸ RODE OCEAAN (Amsterdam Binnenstad)
Cultureel hart

▸ GROENE OCEAAN (NDSM-Werf)
Duurzaamheid, Techniek & Innovatie

▸ WITTE OCEAAN (Amsterdam Noordzijde)
Jong Amsterdam

▸ BLAUWE OCEAAN (Amsterdam Oosterdok)
Zakelijk hart van Nederland

https://www.sail.nl/2015/programma

◤◢ ▬▬ SAIL MUSIC MARINA ▬▬ ◤◢

▸ SAIL MUSIC MARINA (Amsterdam Noordzijde)
Groots podium op 't IJ

• Het Koninklijk Concertgebouworkest
• Kensington
• Miss Montreal
• Nick & Simon
• Jan Smit
• Martijn "Hazes" Fischer
• Pirates of the Caribbean in Concert o.b.v. het Gelders Orkest
• K3

◤◢ ▬▬ TICKETS ▬▬ ◤◢

https://www.sail.nl/sailmusicmarina

◤◢ ▬▬ FOLLOW US ▬▬ ◤◢

www.sail.nl
www.facebook.com/Sail.nl
www.instagram.com/SAILAMSTERDAM2015
www.twitter.com/sailamsterdam


#SAIL2015 Twitter Nieuws
Tags

SAIL Amsterdam 2015 belooft de meest indrukwekkende editie aller tijden te worden met een recordaantal Tall Ships (50) waaronder 13 primeurs en een SAIL-In parade van 12 kilometer. SAIL Amsterdam 2015 is een nieuwe weg ingeslagen met een fikse uitbreiding van het evenementengebied dat opgedeeld is in thematische ‘oceanen’. Nieuw is de SAIL Music Marina met podium aan de noordzijde op het IJ. Daarnaast is er veel oog voor verjonging in het concept en programma. Een Nationaal Debat zal inhaken op het thema van SAIL: ‘Van Gouden verleden naar Gouden toekomst’. Er staan veel inspirerende activiteiten op stapel voor gezinnen en kinderen. Het exclusieve SAIL Village is het vertrekpunt voor duizenden hospitality arrangementen. Vanzelfsprekend staan traditionele en succesvolle activiteiten waaronder het Saluut Protocollair, de Vlootschouw, skûtsjesilen op het IJ, het adembenemende vuurwerk en de Crew Parade ook weer op het programma. SAIL Amsterdam 2015 vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus 2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezondheid ApotheekStan Tube Video News

Samen voor Nederland