donderdag 25 juni 2015

SAIL AMSTERDAM 2015
Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.


TIP: Bekijk hier de Live TV Stream en videos van de Sail 2015 *** Be welcome to watch the amazing Sail 2015 live stream!


SAIL AMSTERDAM 2015

19-23 augustus 2015, Amsterdam


SAIL AMSTERDAM 2015! is is sinds 1975 uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van Nederlanden en het grootste nautische evenement van Europa. Deze zomer staat onze hoofdstad in het teken van de mooiste zeilschepen van over de hele wereld. Met meer dan 50 Tall Ships, een SAIL-In parade van 12 km en een evenementengebied verspreid over heel Amsterdam!

Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd.SAIL Amsterdam is dé plek waar jong en oud genieten van al het moois dat nautisch Amsterdam te bieden heeft.

Niet alleen de IJhaven, die tijdens deze dagen Oranjehaven heet, is het toneel voor activiteiten. Zo speelt het programma zich eveneens af in de binnenstad, waar rondleidingen zijn naar historische nautische plekken en in het Scheepvaartmuseum, dat het trefpunt is voor de zakelijke wereld. Op de NDSM-werf is onder meer een programma voor jongeren.


Sail Music Marina!

Helemaal Nieuw is de , aan de noordkant van het IJ waar elke avond bekende acts op het programma staan zoals.Het Koninklijk Concertgebouworkest,Miss Montreal en Kensington ,Jan Smit, Nick & Simon en Martijn Fischer,  'Disney Pirates of the Caribbean in Concert' en  K3 af.


Previews


"Van gouden verleden naar gouden toekomst" De 9e editie is van 19 t/m 23 Augustus 2015De organisatie van Sail, betrekt dit keer meer dan voorheen ook de rest van Amsterdam bij de festiviteiten zoals de IJhaven, die tijdens deze dagen Oranjehaven heet, en de binnenstad, waar rondleidingen zijn naar historische nautische plekken en het Scheepvaartmuseum, dat het trefpunt is voor de zakelijke wereld. Ook op de NDSM-werf is van alles te doen zoals een gevarieerd programma voor jongeren.


◤◢ ▬▬ SAIL OCEANEN ▬▬ ◤◢

▸ ORANJE OCEAAN (Amsterdam IJhaven)
Hart van SAIL

▸ RODE OCEAAN (Amsterdam Binnenstad)
Cultureel hart

▸ GROENE OCEAAN (NDSM-Werf)
Duurzaamheid, Techniek & Innovatie

▸ WITTE OCEAAN (Amsterdam Noordzijde)
Jong Amsterdam

▸ BLAUWE OCEAAN (Amsterdam Oosterdok)
Zakelijk hart van Nederland

https://www.sail.nl/2015/programma

◤◢ ▬▬ SAIL MUSIC MARINA ▬▬ ◤◢

▸ SAIL MUSIC MARINA (Amsterdam Noordzijde)
Groots podium op 't IJ

• Het Koninklijk Concertgebouworkest
• Kensington
• Miss Montreal
• Nick & Simon
• Jan Smit
• Martijn "Hazes" Fischer
• Pirates of the Caribbean in Concert o.b.v. het Gelders Orkest
• K3

◤◢ ▬▬ TICKETS ▬▬ ◤◢

https://www.sail.nl/sailmusicmarina

◤◢ ▬▬ FOLLOW US ▬▬ ◤◢

www.sail.nl
www.facebook.com/Sail.nl
www.instagram.com/SAILAMSTERDAM2015
www.twitter.com/sailamsterdam


#SAIL2015 Twitter Nieuws
Tags

SAIL Amsterdam 2015 belooft de meest indrukwekkende editie aller tijden te worden met een recordaantal Tall Ships (50) waaronder 13 primeurs en een SAIL-In parade van 12 kilometer. SAIL Amsterdam 2015 is een nieuwe weg ingeslagen met een fikse uitbreiding van het evenementengebied dat opgedeeld is in thematische ‘oceanen’. Nieuw is de SAIL Music Marina met podium aan de noordzijde op het IJ. Daarnaast is er veel oog voor verjonging in het concept en programma. Een Nationaal Debat zal inhaken op het thema van SAIL: ‘Van Gouden verleden naar Gouden toekomst’. Er staan veel inspirerende activiteiten op stapel voor gezinnen en kinderen. Het exclusieve SAIL Village is het vertrekpunt voor duizenden hospitality arrangementen. Vanzelfsprekend staan traditionele en succesvolle activiteiten waaronder het Saluut Protocollair, de Vlootschouw, skûtsjesilen op het IJ, het adembenemende vuurwerk en de Crew Parade ook weer op het programma. SAIL Amsterdam 2015 vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus 2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto