donderdag 18 juni 2015

Amsterdam Gay Pride 2015 nieuws


Amsterdamse delegatie voor Roze Zaterdag Maastricht 20-6

.


Amsterdam Gay Pride wordt gedurende gehouden in de binnenstad van Amsterdam. This year it's Pride week 2015 july 25 / august 2. Voor d 20ste editie van het kleurrijke muziek spektakel van de liefde  in 2015 verwacht men een record aantal bezoekers.  Het hoogtepunt  is de optocht door de grachten, oftewel Canal Parade, een bonte stoet van boten, die gewoonlijk vanaf het Westerdok via de Prinsengracht, Amstel, Zwanenburgwal en Oudeschans naar het Oosterdok voert.Voorts zijn er straatfeesten op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag in de diverse uitgaansstraten voor homo's in Amsterdam.Jaarlijks komen enige honderdduizenden bezoekers op dit evenement af en is daardoor een van de drukst bezochte muziek evenementen van Nederland. .

Gay Pride 2015

Gay Pride Amsterdam is one of the best and most fun prides in the world. This year it's Pride week 2015 july 25 / august 2, with all major events taking place.Amsterdam will have street parties all weekend long, the best club circuit parties and of course the famous Canal Parade on Saturday. Gay pride is one of the most busy weekends of the year in The Netherlands.

De boten varen van het Westerdok naar het Oosterdok. De eerste boot vaart om 14:00 uur de Prinsengracht op en de laatste boot zal rond 18:00 uur de parade bij het eindpunt afsluiten.

Deelnemers >  Deelnemers Botenparade 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...