donderdag 18 juni 2015

Amsterdam betaalbare huurwoningen

Amsterdam Gemeente
De Huurdersvereniging Amsterdam, de Amsterdamse corporaties en de gemeente zetten de komende jaren alle zeilen bij om wonen in de stad betaalbaar te houden voor lage en midden inkomens en deze doelgroepen voldoende woningen te kunnen aanbieden. Dat is de kern van de nieuwe samenwerkingsafspraken tot en met 2019.

In het aankomend half jaar zullen de plannen verder worden uitgewerkt. In pilots onderzoeken de partijen de mogelijkheden om tot vernieuwing en innovatie te komen op de sociale huurwoningmarkt. Die zijn bijvoorbeeld gericht op de sterk groeiende groep starters en op doelen zoals het stimuleren van actief burgerschap, huurdersparticipatie, actief zelfbeheer, leefbaarheid en sociale cohesie. Ook het verbeteren van de relatie tussen huurders en kopers in gemengde complexen is een belangrijk aandachtspunt.

Samenwerkingsafspraken tussen huurders, corporaties en gemeente (11 juni 2015)


 • Samenwerkingsafspraken tussen huurders, corporaties en gemeente (11 juni 2015) (PDF, 369 kB


 • Amstertwits Goed Nieuws


  .

  Andreaspenning voor Hans Dulfer


  De Andreaspenning is voor wie grote prestaties heeft verricht op sportief, wetenschappelijk, journalistiek, kunst, politiek, economisch gebied, media, onderwijs, of museaal gebied voor Amsterdam met een landelijke uitstraling en voor wie zich minimaal tien jaar als vrijwilliger voor een stichting of vereniging met maatschappelijk doel heeft ingezet.

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten

  Sire

  Recruitment Life Sciences & Executive Search
  SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

  ...