dinsdag 31 maart 2015

Amsterdams Studenten Festival 2015



Het Amsterdams Studenten Festival is een kunstzinnig en cultureel festival in het centrum van Amsterdam. Jong en opkomend talent in de categorieën podiumkunst, muziek en beeldende kunst wordt afgewisseld met bekend talent.

Naast alle optredens is er tijdens het festival ook een te gekke randprogrammering! Zo komt De Muziekbonbon experimenteren met het ‘beluisteren’ van muziek, Nachtbrakers komt langs met een heel tof kunstzinnig programma, Mirza Bruggenwert komt dichten en er is een bioscoop!


ASF Tweets


Amsterdams Studenten Festival

1 opmerking:

  1. Handig dat je hieronder kan zien in welke parkeergarage er camerabewaking is. Ik heb zelf ook IP Camera's. Werkt goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam