zondag 13 juli 2014

Kwaku Summer Festival Bijlmerpark 2014

Het Kwaku Summer Festival in het Bijlmerpark 12 juli t/m 10 augustus  5 weekenden lang het Kwaku Summer Festival in Amsterdam Zuidoost. Wat begon als een kinderen voetbaltoernooi  is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks spektakel voor menigeen: het Kwaku festival. Het festival gaat zaterdag 12 juli om 12.00 uur van start.

Kwaku Muziek Spektakel

De optredens variƫren van een missverkiezing tot een sessie van de rappers van de Sloddervos Gang en van een Indiaanse inweiding tot een heuse twerk contest. Ook zijn er veelal Surinaamse en Afrikaanse bands, waardoor je je even niet in Amsterdam waant.

Bezoekers kunnen terecht op twee grote podia, waar vandaag en morgen optredens zijn van onder anderen Kenny B, Gio en Keizer. Ook is er een podium voor spetterende debatten, kunnen  liefhebbers lekker voetballen in het sportcomplex en is er voor kinderen sport, spel, muziek en dans in de Kinderstad.



Daarnaast vindt voor de zevende keer in het Amsterdamse Bos het festival A Day at the Park plaats. Op het programma staan ruim 40 acts op diverse podia onder wie Paul Kalkbrenner, Sunnery James & Ryan Marciano, The Opposites en Moodymann.

plattegrondnieuw

KWAKU-BINNENDEF



Tot 10 augustus zijn mensen ieder weekend op zaterdag van 12.00 tot 0.00 uur welkom en op zondag van 11.00 tot 23.00 uur. Voor 3,50 euro begeef je je een dag in het Bijlmerpark tussen de talloze eetkraampjes en optredens.

Kwaku Gerelateerd Nieuws



www.kwakusummerfestival.nl
Kwaku Summer Festival 2014 | BIJLMERPARK | 12 juli t/m 10 augustus

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam