vrijdag 7 juni 2013

vrijwilligers en goede doel vacatures Amsterdam

vrijwilligers gevraagd in Amsterdam





Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.


Kom werken bij het Leger des Heils




Docteronline.com  medicijnen met 10 euro extra korting

Kom werken bij het Rode Kruis



Kom werken bij Greenpeace e.a goede doelen

maandag 3 juni 2013

Amsterdam schoonmaak vacatures


hosting domeinnaam domeinnamen webhosting

Amsterdam schoonmaak spik en span  vacatures





Volg hier alle Amsterdam schoonmaak spik en span vacatures....

Amsterdam toerisme vacatures

SchipholTickets.nl: Voor de allerlaatste vliegtuigstoelen! SchipholTickets.nl is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets. Door middel van scherpe inkoop beschikken zij over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen. Op de website kunnen bezoekers alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief lowcost maatschappijen) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunnen ze naar hun droombestemming.


Amsterdam toerisme vacatures


Volg hier alle Amsterdam toerisme vacatures...

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam