zondag 8 september 2013

Het paleis van de weemoedThe unique romance theater-restaurant; Paleis van de Weemoed.

Het Paleis van de Weemoed staat  bekend als Theater Variete Restaurant, vol nostalgie weemoed en romantiek, gelegen in het hartje van de Wallen (Red Light District) te Amsterdam en bied  een avondvullend programma met een keur aan artiesten met prachtige theatrale liedjes en dans uit de goede oude tijden  vertolkt door flamboyante wereldartiesten in nachtclubachtige sfeer.  Hier kunt u terecht voor heerlijk eten, traditionele dans en muziek , hartstochtelijke liefde, een lach en een traan. Het interieur is authentiek, cinema art deco met schitterende spiegelwanden, vurig rood pluche, sfeervol gedekte tafels met romantische kaarslichten en muzikale omlijsting.

Het paleis is de place to be  voor het vieren van een speciaal culinair feest; bruiloft, receptie, personeelsfeesten, vrijgezellenfeestjes en voor een heerlijke avond voor twee.

Het Paleis staat bekend vanwege de Paleis Gastronomie Musique dinnershows,wekelijks op vrijdag en zaterdag geprogrammeerd, aanvangstijd 20.00 uur.

De shows worden opgevoerd met een keur artiesten uit eigen stal , die bewezen hebben perfect aan te sluiten bij de unieke paleissfeer van romance muziek en theater, burlesque, humor, dans en vele andere muzikale uitstapjes.

paleis van de weemoed wereld muziekartiesten en night club dans Amsterdam

Op het podium zorgen internationale bands en artiesten voor muzikaal vermaak voor tijdens het eten. Ontzettend leuke bediening, die wanneer je iets te vieren hebt, er alles aan zullen doen om je avond onvergetelijk te maken! Speciale verzoeken voor de avond?  De meester kok bereid met alle liefde een speciaal driegangen menu en uw feestelijke avond is compleet. Voor De "Paleis Gastronomie Musique avonden" met  live muziek dient u niet noodzakelijk te reserveren, maar het Paleis stelt het op prijs als U
van te voren even laat weten dat u komt.
Vanaf 5 september 2013 is het Paleis tevens open op woensdag, donderdag en zondag vanaf 17.30 uur,

Op maandag en dinsdag zijn ook groepsreserveringen mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Contact:

Oudezijds Voorburgwal 15-17 1012 EH AMSTERDAM 020-6256964 info@paleisvandeweemoed.nl http://www.paleisvandeweemoed.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...