vrijdag 30 november 2012

Amsterdam Winkel Vacatures




Supermarkt vacatures Amsterdam



RSS Supermarkt Vacatures Amsterdam 

Winkel vacatures Amsterdam



RSS Winkel vacatures Amsterdam




Bijenkorf Vacatures Amsterdam



RSS Bijenkorf vacatures Anmsterdam



Verkoop vacatures Amsterdam



RSS verkoop Vacatures Amsterdam




Verkoopster vacatures Amsterdam



RSS Verkoopster Vacatures Amsterdam



Kassa! vacatures Amsterdam



RSS kassa Vacatures Amsterdam

Tags

Amsterdam Winkel Vacatures.. alle winkel vacatures in Amsterdam. Winkel vacatures Amsterdam..verkoper vacatures Amsterdam ... verkoopster vacatures Amsterdam..Bijenkorf Vacatures Amsterdam..Nu 1228 winkel vacatures in Amsterdam online! Op deze pagina het overzicht van actuele winkel vacatures in Amsterdam.

woensdag 28 november 2012

Amsterdam Studenten Vacatures



Student Amsterdam Vacatures



Studerende in Amsterdam?



Stage plaatsen Amsterdam



Bijbanen Amsterdam



Tags

Amsterdam student.. studerende.. stage vacatures...Amsterdam Student. Zoek je een studenten uitzendbureau in Amsterdam? Op zoek naar Bijbaan in de regio Amsterdam? http://ikhouvanamsterdam.blogspot.com bied ruim 4000 banen via de grootste vacaturebank voor studenten & afgestudeerden op MBO, HBO en Universitair (WO) ..

maandag 26 november 2012

Amsterdam Bouw Vacatures WOW





Tags Amsterdam WOW DREAM Builders Bouw Vacatures 2.826 beschikbare Bouw vacatures in Amsterdam op http://ikhouvanamsterdam.blogspot.com ...alle vacatures ...bouwvacatures, vacatures in bouw, infra, vastgoed, architectuur, ... Dit kan op het project zelf zijn maar ook op kantoor in Amsterdam 2826 actuele bouw-vacatures in/rond Amsterdam verzameld. Op deze pagina blader je snel en simpel door het vacatureoverzicht voor de omgeving Amsterdam...klik op de BOUW WOW vacaturebank tool en vind snel de gewenste baan..bouw bouwvacature, bouwvacatures bouwvakker dreambuilders.

Overheid Vacatures Amsterdam



Gemeente Amsterdam Vacatures



Amsterdam Overheid Vacatures



Amsterdam Rijksoverheid Vacatures



Tags

De vacaturebank van de gemeente Amsterdam bevat informatie over vacatures, stages en traineeplekken van de gemeente. Met de vacaturebank heb je dus... Werken bij de overheid? Bekijk de meest actuele vacatures op http://ikhouvanamsterdam.blogspot.com. Dagelijks ruim 2300 vacatures bij 900 overheidswerkgevers.

donderdag 22 november 2012

Amsterdam Techniek Vacatures







AmsterdamTechniek Vacaturebanken meer dan 2390 beschikbare vacatures techniek technische dienst vacatures in Amsterdam. Banen in Techniek en Industrie in Amsterdam vindt je snel via http://ikhouvanamsterdam.blogspot.com .Tip maak gebruik van de de grootste vacaturebank van Nederland en vind sneller de baan van uw leven.

woensdag 21 november 2012

Amsterdam Chauffeur Vacatures




Chauffeur Vacatures Amsterdam


RSS Amsterdam Chauffeur Vacatures

Tags

http://ikhouvanamsterdam.blogspot.com De beste blog voor Amsterdam...Vacatures, Nieuws .. Amster Twittergids Bekijk nu het meest actuele overzicht van Chauffeur in Amsterdam vacatures. Banen en werk als Chauffeur..Vacature transport/chauffeurs in Amsterdam gezocht? We stellen alle vacatures van alle bureaus voor amsterdam chauffeur ter beschikking. Vind gemakkelijk de job van amsterdam chauffeur.. https://twitter.com/Amsterdamdriver

zaterdag 10 november 2012

Amsterdam Thuishulp Vacatures


Amsterdam thuiszorg vacatures







Docteronline
Medicijnen met 10 euro coupon korting Snel · Voordelig · Discrete verzending . Erkende Artsen · Authentieke medicijnen · De grootste online -apotheek · Geen afspraak nodig · Vertrouwelijk en veilig · Geen wachtkamer · Bestel thuis of op het werk · 20% korting op sommige kosten voor trouwe klanten


Hier vind u alle thuiswerk vacatures in Amsterdam en regio, Amsterdam Thuiszorg vacatures,thuishulp vacatures Amsterdam...Amsterdan Thuishulp Vacatures..meer dan 299 actuele thuishulp vacatures in Amsterdam op http://ikhouvanamsterdam.blogspot.com Elke dag nieuwe thuishulp banen in Amsterdam. Voor iedere thuishulp werk in Amsterdam!

vrijdag 9 november 2012

Groot Amsterdams Zorgfestival 2012



9 en 10 november Amsterdam Zorgfestival, Westergasterrein


Vrijdag 9 november 2012 15.00-17.30 / 19.30-0.00 uur.
Zaterdag 10 november 2012 11.00-17.00 uur.


Het festivalterrein bevindt zich op het Westergasterrein in Amsterdam. Een unieke, stoere locatie, waar de creativiteit en energie voelbaar zijn. Het Machinegebouw, de Openbare Verlichting en het MC Theater vormen het kloppend hart van het festivalterrein.

Adres: Pazzanistraat 8, 1014 DB Amsterdam

Een tweedaags evenement ter promotie van de zorg, met theater, muziek, cabaret, innovaties en carrièrehal!

Ben je geïnteresseerd in werken in de zorg of ben je al aan het werk als zorgprofessional? Kom dan naar het Groot Amsterdams Zorgfestival op vrijdag 9 en zaterdag 10 november op het terrein van de Westergasfabriek en beleef, voel en zie de 'zorg'.

Het Groot Amsterdams Zorgfestival wordt georganiseerd door SIGRA, het samenwerkingsverband van gezondheidszorginstellingen in de regio Groot Amsterdam, ter ere van het 50-jarig bestaan in 2012.
Het Groot Amsterdams Zorgfestival is een tweedaags evenement dat in het teken staat van de zorg. Tijdens het zorgfestival kan de bezoeker op een interactieve en prikkelende wijze de 'zorg' en 'werken in de zorg' beleven, voelen en zien. Het festival bestaat uit het volgende:

Sprankelende theater voorstellingen ,Toneel, impro-comedy en een meezingshow. Aanstormend talent laat zich horen, Zorg & technologie, De nieuwste snufjes in Zorg en ICT, Ontdek of jij de Z-factor hebt!, Wat is je volgende carriérestap?, Workshops en acts en nog veel meer.

Toegang tot het festival is gratis.

Om verzekerd te zijn van toegang is het wel belangrijk om je van tevoren hier aan te melden. Je ontvangt dan een bevestigingsmail. Op het festivalterrein ontvang je bij inlevering van deze bevestigingsmail een armbandje, dat recht geeft op toegang tot alle gebouwen van het festival. Indien niet van tevoren aangemeld, kun je je op het terrein alsnog inschrijven, maar: vol = vol!

 

 Gratis Aanmelden


Klik:  http://www.zorgfestival.nl/aanmelden/

 

Locatie en Route


Het festivalterrein bevindt zich op het Westergasterrein in Amsterdam. Een unieke, stoere locatie, waar de creativiteit en energie voelbaar zijn. Het Machinegebouw, de Openbare Verlichting en het MC Theater vormen het kloppend hart van het festivalterrein.

Adres: Pazzanistraat 8, 1014 DB Amsterdam

Openbaar Vervoer


Vanaf Centraal Station: Bus 21, halte Van Hallstraat.
Vanaf het Centrum: Tramlijn 10 halte Limburg van Stirumplein

Een reisadvies van deur tot deur is samen te stellen op 9292.nl

Auto


Vanuit het zuiden: Ring West afslag S 103 (Haarlem, Halfweg) via de Haarlemmerweg richting Amsterdam Centrum volgen. Na 1,5 km ziet u aan uw rechterhand de Westergasfabriek.

Vanuit het noorden: Ring West afslag S 104 (Haarlem). Centrum aanhouden. Rechtsaf bij Haarlemmerweg.

 

Parkeren


De Westergasfabriek is een autoluwe omgeving en voor parkeren in het cultuurpark zelf is een ontheffing nodig.

Parkeren kunt u bij: Parkeergarage Q Park Westergasfabriek (€3/uur), Van Bleiswijkstraat 8, 1051 DG Amsterdam. De Westergasfabriek is vanaf hier enkele minuten lopen aan de overkant van de Haarlemmervaart.

woensdag 7 november 2012

Amsterdam Gemeente Persberichten




Amsterdam Gemeente Actueel Pers berichten

Amsterdam Gemeente Actueel Pers berichtenSubscribe Amsterdam Gemeente Actueel Pers berichten in a reader







Tags

Gemeente Amsterdam Persberichten, actueel RSS nieuwsoverzicht van de gemeente Amsterdam.RSS Amsterdam Gemeente Nieuws RSS, actueel nieuws uit de grond van het hart van Nederland... Gemeente Amsterdam Nieuws altijd het meest actuele nieuws van Nederland. Ik http://houvanamsterdam.blogspot.com Amsterdam RSS Nieuwsdiensten

Amsterdam overheid vacatures




Amsterdam Overheid vacatures RSS feedSubscribe Alle Overheid Vacatures in Amsterdam en regio in a reader




Schrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.



Werken Bij Amsterdam RSS feeds

Alle vacatures van de gemeente Amsterdam



Subscribe Alle Vacatures van de Gemeente Amsterdam in a reader

Tags

Overheidsvacatures Amsterdam, rss overheidsvacatures Amsterdam, volg hier alle overheidsvacatures in de regio Amsterdam.Alle overheidsvacatures in Amsterdam en regio on een site...

Dierenasielamsterdam.nl









Dierenopvangcentrum Amsterdam 
 
Het Dierenopvangcentrum Amsterdam is opgericht in 1901.

Hiermee is het Dierenopvangcentrum Amsterdam één van de oudste asielen van Nederland.

Het is ook het grootste dierenasiel van Nederland, met een capaciteit van 180 honden en 480 katten.


Per jaar vangt het Dierenopvangcentrum Amsterdam ruim 2000 thuisloze dieren op. Die dieren hebben medische hulp of gedragsbegeleiding nodig en willen natuurlijk ook goed verzorgd worden en spelen. U kunt de dieren helpen door een speeltje of voer te sponsoren, of een dier dat medische hulp nodig heeft te ondersteunen.



U kunt een asieldier op afstand adopteren of een speelveld of kennel helpen inrichten. Kortom, uw donatie helpt ons de dagelijkse verzorging en het welzijn van de dieren op peil te houden. Een kleine of grote donatie, iedere donatie is van harte welkom! We zeggen het maar even zoals het is: zonder uw steun redden we dat niet. Helpt u mee?


Dierenopvangcentrum Amsterdam  | Ookmeerweg 271 - 1067 SP Amsterdam | Telefoon: 0900 -2007.207 (20 ct/min) | Geopend: ma-za 10.00-16.00 uur   


zaterdag 3 november 2012

Horeca Vacatures Amsterdam




Horeca Vacatures Amsterdam Vacatures Horeca Amsterdam, Vacature Aanmelden, Horeca Vacatures Amsterdam Plaatsen, Personeelsadvertentie Horeca Amsterdam, Horeca Vacature ...

Onderwijs Vacatures in Amsterdam




Tags Onderwijs Vacatures Amsterdam Het overzicht van vacatures in het onderwijs in Amsterdam en omgeving.


Onderwijs Vacatures Amsterdam Twitter

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam