donderdag 6 december 2012

Zazzle Worldwide Success Amsterdam

Make Money on Zazzle. Easy Sell Your Designs

Zazzle

Gepersonaliseerde T-shirts, cadeaus, kunst en veel meer!

Zazzle is 's werelds grootste retailplatform voor unieke producten van retailkwaliteit. Zazzle's eigen, patent technologie maakt het mogelijk voor individuen, professionele artiesten en grote merken als Hallmark, Looney Tunes, Pink Panther en Harry Potter om miljarden producten te maken en aan te bieden aan klanten wereldwijd.


Zazzle's snel groeiende product assortiment bevat ieder mogelijke thema en biedt onder andere t-shirts, iPhone hoesjes, visitekaartjes, uitnodigingen en een grote selectie persoonlijke cadeaus. Nadat een product is gecreëerd, wordt het meteen nauwkeurig beoordeeld op de site en aangeboden op de Zazzle marktplaats.
Zazzle werd in 2005 opgericht en is gevestigd in Redwood City, Californië. De visie van Zazzle luidt: "Redefine commerce, powered by the world's imagination".

Zaziljoenen productenBij de laatste telling liep het aantal producten dat je op de Zazzle-marktplaats kunt kopen, op tot in de miljarden! Dat is geen grapje. En het aantal groeit snelt. Vergelijk dat nu eens met het aantal shirts dat je in je lokale warenhuis kunt kopen of posters in je lokale kunst- of huisdecoratiewinkel...

Goed nieuws! Maak je uniek! dit betekent dat je niet meer de massa hoeft te volgen. Of het nu gaat om het T-shirt dat je draagt of de kerstkaarten die je in december gaat versturen.

Ondersteund door de Zazzle gemeenschap


Alles op de Zazzle-marktplaats en website is dynamisch en gemaakt voor de gebruiker, zoals de klasse van de producten, categorisering, opmerkingen, recensies, fanclubs en meer. Jij hebt het voor het zeggen.


Verkopen: verdien met jouw creatieve genialiteit!


De normale wereld van de detailhandel is hard, erg hard, zeker als je nieuw op de markt bent.Als je bijvoorbeeld kleding wilt verkopen, moet je deze in grote aantallen inkopen (waarschijnlijk in het buitenland) waardoor je veel moet investeren terwijl je nog niets hebt verkocht. Erger nog, het inventarisrisico is enorm: je hebt misschien een aantal geweldige verkoopontwerpen, maar één of twee fiasco's kunnen je bedrijf om zeep helpen door de verspilde inventaris en de financiële schade. Het voorspellen van de vraag is onmogelijk en zelfs het bestellen van de verschillende maten en wat je op voorraad hebt, is moeilijk.

Door deze beperkingen is ook het aantal producten en ontwerpen dat je je klanten kunt aanbieden, beperkt. In plaats van dat je content aan het ontwerpen en creëren bent, moet je je bezighouden met al het gedoe dat er bij een bedrijf, dat maar moeilijk van de grond komt, komt kijken.

Stel je nu eens voor dat je de mogelijkheid hebt om geld te verdienen met een winkel, maar zonder zwaar te hoeven tillen, de hoofdpijn, startinvesteringen en aansprakelijkheid. Zazzle heeft de technologische oplossing voor jou:

De Zazzle-manier! Je verdient pure winst, want er zijn geen kosten.Als aankomend modeontwerper, artiest of band wil je je natuurlijk op je passie richten. De content. Het ontwerp. Het creatieve proces.Zou het niet geweldig zijn als je dat kon doen en nog steeds leuk kon verdienen?

Bij Zazzle hebben we precies voor dit doel de technologieën en oplossingen gebouwd. Het enige wat je moet doen om € bij Zazzle te verdienen, is je content uploaden! Met de online product-ontwerptools kun je je eigen T-shirts maken en allerlei andere soorten unieke kleding, kunstwerken, drinkwaar en nog veel meer leuke dingen.

Als je eenmaal een product hebt ontworpen en je wilt deze te koop aanbieden, kun je zelf een naam geven aan je royalty (we noemen dit het "Geef je royalty een naam"-systeem. Dit betekent dat je je royalty zelf kunt instellen van 10% tot hoger van de winkelprijs. je kunt hiermee een exclusief voordelig of zelfs heel erg duur eigen merk mee scheppen naar eigen wensen.

Iedere verkoper vindt het merk belangrijk. Hiermee kun je contact maken met je eindklanten en fans, het zorgt voor een goede band met jou en jouw producten.

Gratis je eigen winkel starten

Bij Zazzle krijg je een gratis Zazzle-winkel, die je helemaal aan jouw thema en persoonlijke stijl kunt aanpassen en waarop je jouw merk kunt vertegenwoordigen. En het wordt nog beter. Voor kleding kun je je eigen real-life modellen kiezen die jouw shirts op de foto dragen.

Klanten komen vanzelf.

Hoe zit het nu met de klanten? Hoe krijg je naamsbekendheid? Dat is het beste gedeelte. We hebben al miljoenen klanten die bij Zazzle kopen en jouw producten zullen automatisch aan de Zazzle-marktplaats worden toegevoegd. Dus leun lekker achterover en ontspan je.

Als je producten goed zijn, komen de kopers vanzelf naar jou toe. Wil je meer klanten? Sluit je aan bij de Zazzle-gemeenschap, zet je eigen fanclub op en voeg constant producten toe. Het kan een wereld van verschil maken.

Dus als je even pauze hebt van je penseel, Wacom tablets of elektrische gitaar, kijk dan even hoeveel je al verdiend hebt. Ga gewoon naar Mijn Account waar je real-time verslagen en gegevens kunt zien over
jouw verkopen en royalty's.

Zazzle highlights:

(a) er is geen startinvestering of inventarisrisico b) je kunt een onbeperkt aantal producten creëren en publiceren c) jij bepaalt de prijzen van jouw producten en de royalty die je ontvangt d) je krijgt een aanpasbare Zazzle-winkel om jouw producten in overeenstemming met jouw merk te tonen.

Meer informatie? Neem een kijkje bij Verdien geld gedeelte.

Partnerprogramma


Geef je op en verdien een extra inkomen.


Je weet snel hoe het werkt.Plaats enkele links (van eenvoudige tekstlinks tot productafbeeldingen) die naar de Zazzle-producten leiden. De link hoeft niet eens naar jouw producten te leiden (en je hebt zelfs geen verkopersaccount nodig)... dus schrijf je in en word gratis lid van Zazzle. Link en verdien , traffic master!


5 Redenen om bij Zazzle te gaan


  • Verdien referrals en volume bonussen
  • Refer je eigen producten of die van anderen
  • Volume Bonus Programma
  • Gratis promotie hulpmiddelen
  • Refer top merken zoals Looney Tunes en nog veel meer

Verdien Referrals

Zo werkt het...

Start vandaag nog met geld verdienen!

Winkel aanmaken

Zazzle's Partner Programma geeft iedereen met een Zazzle account de kans om geld te verdienen door producten en individuele pagina's gevonden op de Zazzle site te promoten.


Zazzle betaalt een 15% referral betaling plus tot aan extra 17% volume bonus voor iedere verkoop die je doorverwijst naar Zazzle vanaf je blog, e-mail of zelfs via offline marketing.

Je kan referrals verdienen door je eigen producten of die van anderen te promoten. Het geldt voor alle producten, dus kies en promoot je favoriete designs van professionele artiesten, beroemde muzikanten en zelfs grote merken. Hoe meer je verkoopt, des te meer je zal verdienen met referral volume bonussen, dus zorg ervoor dat je je links overal toevoegd.

Volume Bonussen worden maandelijks berekend en beginnen bij verkopen vanaf €70 en kunnen je verdiensten met 30% doen toenemen. Dus als je je eigen product ontwerpt en doorverwijst met een referral dan kan je 40% of meer verdienen met royalties, referrals en volume bonussen gecombineerd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...