donderdag 6 december 2012

Zazzle Worldwide Success Amsterdam

Make Money on Zazzle. Easy Sell Your Designs

Zazzle

Gepersonaliseerde T-shirts, cadeaus, kunst en veel meer!

Zazzle is 's werelds grootste retailplatform voor unieke producten van retailkwaliteit. Zazzle's eigen, patent technologie maakt het mogelijk voor individuen, professionele artiesten en grote merken als Hallmark, Looney Tunes, Pink Panther en Harry Potter om miljarden producten te maken en aan te bieden aan klanten wereldwijd.


Zazzle's snel groeiende product assortiment bevat ieder mogelijke thema en biedt onder andere t-shirts, iPhone hoesjes, visitekaartjes, uitnodigingen en een grote selectie persoonlijke cadeaus. Nadat een product is gecreëerd, wordt het meteen nauwkeurig beoordeeld op de site en aangeboden op de Zazzle marktplaats.
Zazzle werd in 2005 opgericht en is gevestigd in Redwood City, Californië. De visie van Zazzle luidt: "Redefine commerce, powered by the world's imagination".

Zaziljoenen productenBij de laatste telling liep het aantal producten dat je op de Zazzle-marktplaats kunt kopen, op tot in de miljarden! Dat is geen grapje. En het aantal groeit snelt. Vergelijk dat nu eens met het aantal shirts dat je in je lokale warenhuis kunt kopen of posters in je lokale kunst- of huisdecoratiewinkel...

Goed nieuws! Maak je uniek! dit betekent dat je niet meer de massa hoeft te volgen. Of het nu gaat om het T-shirt dat je draagt of de kerstkaarten die je in december gaat versturen.

Ondersteund door de Zazzle gemeenschap


Alles op de Zazzle-marktplaats en website is dynamisch en gemaakt voor de gebruiker, zoals de klasse van de producten, categorisering, opmerkingen, recensies, fanclubs en meer. Jij hebt het voor het zeggen.


Verkopen: verdien met jouw creatieve genialiteit!


De normale wereld van de detailhandel is hard, erg hard, zeker als je nieuw op de markt bent.Als je bijvoorbeeld kleding wilt verkopen, moet je deze in grote aantallen inkopen (waarschijnlijk in het buitenland) waardoor je veel moet investeren terwijl je nog niets hebt verkocht. Erger nog, het inventarisrisico is enorm: je hebt misschien een aantal geweldige verkoopontwerpen, maar één of twee fiasco's kunnen je bedrijf om zeep helpen door de verspilde inventaris en de financiële schade. Het voorspellen van de vraag is onmogelijk en zelfs het bestellen van de verschillende maten en wat je op voorraad hebt, is moeilijk.

Door deze beperkingen is ook het aantal producten en ontwerpen dat je je klanten kunt aanbieden, beperkt. In plaats van dat je content aan het ontwerpen en creëren bent, moet je je bezighouden met al het gedoe dat er bij een bedrijf, dat maar moeilijk van de grond komt, komt kijken.

Stel je nu eens voor dat je de mogelijkheid hebt om geld te verdienen met een winkel, maar zonder zwaar te hoeven tillen, de hoofdpijn, startinvesteringen en aansprakelijkheid. Zazzle heeft de technologische oplossing voor jou:

De Zazzle-manier! Je verdient pure winst, want er zijn geen kosten.Als aankomend modeontwerper, artiest of band wil je je natuurlijk op je passie richten. De content. Het ontwerp. Het creatieve proces.Zou het niet geweldig zijn als je dat kon doen en nog steeds leuk kon verdienen?

Bij Zazzle hebben we precies voor dit doel de technologieën en oplossingen gebouwd. Het enige wat je moet doen om € bij Zazzle te verdienen, is je content uploaden! Met de online product-ontwerptools kun je je eigen T-shirts maken en allerlei andere soorten unieke kleding, kunstwerken, drinkwaar en nog veel meer leuke dingen.

Als je eenmaal een product hebt ontworpen en je wilt deze te koop aanbieden, kun je zelf een naam geven aan je royalty (we noemen dit het "Geef je royalty een naam"-systeem. Dit betekent dat je je royalty zelf kunt instellen van 10% tot hoger van de winkelprijs. je kunt hiermee een exclusief voordelig of zelfs heel erg duur eigen merk mee scheppen naar eigen wensen.

Iedere verkoper vindt het merk belangrijk. Hiermee kun je contact maken met je eindklanten en fans, het zorgt voor een goede band met jou en jouw producten.

Gratis je eigen winkel starten

Bij Zazzle krijg je een gratis Zazzle-winkel, die je helemaal aan jouw thema en persoonlijke stijl kunt aanpassen en waarop je jouw merk kunt vertegenwoordigen. En het wordt nog beter. Voor kleding kun je je eigen real-life modellen kiezen die jouw shirts op de foto dragen.

Klanten komen vanzelf.

Hoe zit het nu met de klanten? Hoe krijg je naamsbekendheid? Dat is het beste gedeelte. We hebben al miljoenen klanten die bij Zazzle kopen en jouw producten zullen automatisch aan de Zazzle-marktplaats worden toegevoegd. Dus leun lekker achterover en ontspan je.

Als je producten goed zijn, komen de kopers vanzelf naar jou toe. Wil je meer klanten? Sluit je aan bij de Zazzle-gemeenschap, zet je eigen fanclub op en voeg constant producten toe. Het kan een wereld van verschil maken.

Dus als je even pauze hebt van je penseel, Wacom tablets of elektrische gitaar, kijk dan even hoeveel je al verdiend hebt. Ga gewoon naar Mijn Account waar je real-time verslagen en gegevens kunt zien over
jouw verkopen en royalty's.

Zazzle highlights:

(a) er is geen startinvestering of inventarisrisico b) je kunt een onbeperkt aantal producten creëren en publiceren c) jij bepaalt de prijzen van jouw producten en de royalty die je ontvangt d) je krijgt een aanpasbare Zazzle-winkel om jouw producten in overeenstemming met jouw merk te tonen.

Meer informatie? Neem een kijkje bij Verdien geld gedeelte.

Partnerprogramma


Geef je op en verdien een extra inkomen.


Je weet snel hoe het werkt.Plaats enkele links (van eenvoudige tekstlinks tot productafbeeldingen) die naar de Zazzle-producten leiden. De link hoeft niet eens naar jouw producten te leiden (en je hebt zelfs geen verkopersaccount nodig)... dus schrijf je in en word gratis lid van Zazzle. Link en verdien , traffic master!


5 Redenen om bij Zazzle te gaan


 • Verdien referrals en volume bonussen
 • Refer je eigen producten of die van anderen
 • Volume Bonus Programma
 • Gratis promotie hulpmiddelen
 • Refer top merken zoals Looney Tunes en nog veel meer

Verdien Referrals

Zo werkt het...

Start vandaag nog met geld verdienen!

Winkel aanmaken

Zazzle's Partner Programma geeft iedereen met een Zazzle account de kans om geld te verdienen door producten en individuele pagina's gevonden op de Zazzle site te promoten.


Zazzle betaalt een 15% referral betaling plus tot aan extra 17% volume bonus voor iedere verkoop die je doorverwijst naar Zazzle vanaf je blog, e-mail of zelfs via offline marketing.

Je kan referrals verdienen door je eigen producten of die van anderen te promoten. Het geldt voor alle producten, dus kies en promoot je favoriete designs van professionele artiesten, beroemde muzikanten en zelfs grote merken. Hoe meer je verkoopt, des te meer je zal verdienen met referral volume bonussen, dus zorg ervoor dat je je links overal toevoegd.

Volume Bonussen worden maandelijks berekend en beginnen bij verkopen vanaf €70 en kunnen je verdiensten met 30% doen toenemen. Dus als je je eigen product ontwerpt en doorverwijst met een referral dan kan je 40% of meer verdienen met royalties, referrals en volume bonussen gecombineerd.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

 • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
 • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
 • Reserveer direct online een parkeerplaats;
 • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
 • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
 • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
 • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto