zaterdag 4 februari 2012

Haarlemmerdijk Nieuws Amsterdam


Haarlemmerdijk Straat Nieuws
Over:

Op de Haarlemmerdijk en in de Haarlemmerstraat kun je heerlijk slenteren. Er is een grote verscheidenheid aan winkels. Ook in de namiddag en avond kun je er goed terecht. De horeca is ruim vertegenwoordigd met diverse gezellige eet-, drink- en uitgaansgelegenheden. Ideaal om na het winkelen even een afzakkertje te halen!

De Haarlemmerstraat en -dijk waren vroeger de weg naar Haarlem vanuit het centrum. De straat loopt in het verlengde van de Nieuwendijk in westelijke richting van het Singel tot aan de Korte Prinsengracht. Bekende gebouwen aan de Haarlemmerstraat zijn het West-Indisch Huis en de Posthoornkerk. Voor de stadsuitbreiding van 1593 stond de Haarlemmerpoort ter hoogte van het Singel. Na verplaatsing naar het westen kwam de Spaarndammerdijk binnen de omwalling te liggen en werd het eerste deel de Haarlemmerstraat. De Haarlemmerdijk werd aangelegd tijdens de aanleg van het eerste deel van de Grachtengordel vanaf 1612.

Hotels


Click For All Amsterdam Hotels Amsterdam Hotels

Adres

Binnenstad Amsterdam Haarlemmerdijk 1013 AMSTERDAM


Bereikbaarheid


Openingstijden dagelijks 9:00 - 18:00


Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer is ongeveer 15 minuten lopen vanaf centraal station Amsterdam


De Haarlemmerdijk en -straat in Amsterdam is de leukste winkelstraat van Nederland. Dat blijkt uit een enquête van NLstreets onder het winkelend publiek. Meer dan 30.000 mensen deden mee aan het onderzoek.

Criteria voor de prijs waren onder meer diversiteit van het aanbod, sfeer en uitstraling van de straat. Op de tweede plaats eindigde de Gierstraat in Haarlem. De Kleine Kerkstraat in Leeuwarden is verkozen tot de derde favoriete winkelstraat.

De winkel Best Kept Secret is volgens het winkelend publiek de leukste winkel van Nederland. Die damesmodezaak staat in de Haarlemse Gierstraat.

Op de tweede en derde plek eindigden respectievelijk traiteur Caulilis in Amsterdam en interieurwinkel Inenom in Zoetermeer. Vorig jaar werd delicatessenzaak Ariola in Groningen verkozen tot leukste winkel van Nederland.


Haarlemmedijk Journaal Nieuws Voorpagina

Vacatures RSS

Winkel Vacatures RSS Amsterdam RSS
Horeca Vacatures RSS Amsterdam RSS
Alle vacatures in Amsterdam RSS

Blijf automatisch op de hoogte van alle vacatures via onze Gratis RSS Nieuws DienstenRSS ZZP Vacatures Per Provincie

RSS ZZP Vacatures Groningen
RSS ZZP Vactures Gelderland
RSS ZZP Vacatures Friesland
RSS ZZP Vacatures Limburg
RSS ZZP Vacatures Drenthe
RSS ZZP vacatures Overijssel
RSS ZZP Vacatures Flevoland
RSS ZZP Vacatures Utrecht
RSS ZZP Vacatures Brabant
RSS ZZP Vacatures Zeeland
RSS ZZP Vacatures Noord Holland
RSS ZZP Vacatures Zuid-Holland

RSS Freelance Vacatures Heel Nederland

RSS ZZP Vacatures Heel Nederland


RSS ZZP Freelance Randstad


RSS ZZP Vacatures Amsterdam ( allemaal)
RSS Freelance vacatures Amsterdam (allemaal)
RSS ZZP Administratie Vacatures Amsterdam
RSS ZZP Bouwsector Vacatures Amsterdam
RSS ZZP Zorgsector Vacatures Amsterdam
RSS ZZP Grafische Sector Vacatures Amsterdam
RSS ZZP ICT Vacatures Amsterdam
RSS ZZP Toerisme Vacatures Amsterdam

RSS ZZP Freelance Vacatures Rotterdam
RSS ZZP Freelance Vacatures Den Haag
RSS ZZP Freelance Vacatures Haarlem
RSS ZZP Freelance Vacatures Utrecht
RSS Alle Vacatures Te

RSS Freelance Vacatures Nederland
RSS ZZP Vacatures Nederland

RSS Alle banen in Amsterdam

Amsterdam Vacaturebank Zoekdienst


Winkel Amsterdam Vacatures

Horeca Amsterdam Vacatures
Vacature Links

Job MenuZoek per provincieRSS WORLDWIDE SERVICESVacatures Jobs Zoekdienst Search


VVBN Vacaturebank Vacatures Databank Jobs  Worldwide  
The Nr 1 Job Tracker of the world !

Tags Vacaturebanken Freelancers Vacature Zoekdienst
In één zoekopdracht 67.994.976 vacatures op
81.992 websites doorzoeken.

Tags

Nieuws over de Haarlemmerdijk , Amsterdam de gezelligste winkelstraat van Nederland, Amsterdam, Haarlemmerdijkstraat Nieuws Journaal Amstedam Vacatures RSS Vacatures Winkel vacatures Horecavacatures Amsterdam Vacatureank

1 opmerking:

 1. Op de Haarlemmerdijk en in de Haarlemmerstraat kun je heerlijk slenteren. Er is een grote verscheidenheid aan winkels. Ook in de namiddag en avond kun je er goed terecht. De horeca is ruim vertegenwoordigd met diverse gezellige eet-, drink- en uitgaansgelegenheden. Ideaal om na het winkelen even een afzakkertje te halen!

  De Haarlemmerstraat en -dijk waren vroeger de weg naar Haarlem vanuit het centrum. De straat loopt in het verlengde van de Nieuwendijk in westelijke richting van het Singel tot aan de Korte Prinsengracht. Bekende gebouwen aan de Haarlemmerstraat zijn het West-Indisch Huis en de Posthoornkerk. Voor de stadsuitbreiding van 1593 stond de Haarlemmerpoort ter hoogte van het Singel. Na verplaatsing naar het westen kwam de Spaarndammerdijk binnen de omwalling te liggen en werd het eerste deel de Haarlemmerstraat. De Haarlemmerdijk werd aangelegd tijdens de aanleg van het eerste deel van de Grachtengordel vanaf 1612.

  BeantwoordenVerwijderen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

 • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
 • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
 • Reserveer direct online een parkeerplaats;
 • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
 • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
 • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
 • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto